Viser 1 til 10 av 10 omtaler

Morsom og lett i starten, noe mørkere utover i boka. Gir noen assosiasjoner til Tv-serien "Exit". Fie er gift med den perfekte mannen. Han med penger, hus, bil og luksus. Hun er fra en annen samfunnsklasse og er i ferd med å miste seg helt til det uoppnåelige, perfekte livet utad. Ikke en gang datteren ser ut til å synes hun holder mål. Men så en dag finner hun noe i en koffert som endrer livet hennes totalt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boka virket noe overfladisk i begynnelsen, men den ble etter hvert både morsom og underholdende etter hvert. En "feriebok" som man kan slappe av med.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En underholdende og lett roman som likevel klarte å legge igjen et dypere inntrykk etter jeg hadde lest den. Enkelt og godt språk. Perfekt sommerferielektyre!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Historien om Fie som streber å opprettholde fasaden og det perfekte liv i en perfekt familie på Snarøya er ganske så fornøyelig. En god debutroman fra en forfatter jeg gjerne leser mer av. Boka kunne gjerne vært dobbelt så lang.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lett underholdning, perfekt feriebok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette var en bok som tok meg på senga. Den overasket meg skikkelig. Ikke med innholdet, tittelen er en liten give away i forhold til hva den handler om, men det overrasket meg hvor mye jeg likte den. En sann fornøyelse å lese. For full anmeldelse, se: edgeofaword: Fie Faller

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Starter som en uhyre fornøyelig satire over de ytre perfekte og utseendefikserte på vestkanten. Beveger seg i en mer alvorlig retning - med tidsaktuelle temaer som hva baserer man lykken på, forholdet til barna etter samlivsbrudd, beholde selvrespekt og integritet etter et brudd der det er stor økonomisk ulikhet mellom partene. Perfekt for de som liker Lene Hvals "Dollhouse" i Aftenposten - og mange andre. Boken er mye større enn man først skulle tro.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødBrit HonningsvågBjørg Marit TinholtKarin BergDemeterTine SundalSigrid Blytt TøsdalJohn LarsenTor Arne DahlRune U. FurbergAlice NordliAnn ChristinLeseberta_23BertysiljehusmorStig TMonica CarlsenInger-LiseGrete AmundsenKjell F TislevollTorill RevheimLisbeth Marie UvaagMarianne MHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly Duck