Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Ei vakker ættesoge om livet på kysten i Nord-Trøndelag. Vi følger Juvikætta igjennom mange generasjoner. I Juvikslekta er navnet Per og Anders i annenhver generasjon, som etter hvert blir Per-Anders, slik det var på bygda den, og innimellom en Jens, som er familiens sorte får. Åsel er de sterke kvinnene i ætta. Man blir så glad i disse personene, og deres liv og strev. I fjerde bok møter vi den farløse gutten Odin, som vi følger i de tre siste bøkene.
Ei utfordring å lese, selv som trønder, da bøkene er skrevet på Namdalsdialekt, men de siste 3 bøkene hørte jeg på lydbok, veldig fint opplest av Hildegunn Eggen, det er faktisk mye enklere å høre enn å lese en del dialektuttrykk. Synes de første 3 bøkene var best, i tillegg til den siste.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva