Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Synes boken starter bra, det ble kjedelig rett og slett.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg klarer ikke helt å bestemme meg rundt denne boka. På den ene siden er det lett å følge hovedpersonene, lett å følge hoppene frem og tilbake i tid, og til en viss grad lett å bli revet inn i boka. På den andre side synes jeg boka mangler litt dybde, det blir til tider litt for overfladisk. I tillegg synes jeg "løsningen" eller "oppklaringen" blir litt for usannsynlig.
Terningkast 3.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er ei bok du kan drøyme deg vekk i. Gamle familiemysterier, reiser til fjerne strøk og ei solid dose romantikk.

I tillegg til fantastiske skildringar og eit godt persongalleri er eg imponert over korleis forfattaren klarer å sjonglere alle dei ulike trådane. Her er vi både i fortid og notid og følgjer ikkje mindre enn fire forteljarstemmer. Eg syns også det er spanande med to kvinnelege hovudpersonar som er så like, sjølv om dei også er ulike. Forfattaren klarer å gjere personane så verkelege at eg kunne ikkje anna enn å håpe på ein lukkeleg slutt.

Dette er den andre boka eg har lese av denne forfattaren, og eg skal lese fleire! Denne var magisk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En fin historie, fortalt med en herlig varme. Jeg kjente både lukten og smaken av marokkansk mat mens jeg leste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAva