Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Det er merkelig med denne boka, for jeg var ekstatisk over det kule språket og humoren i begynnelsen av boka og et stykke uti. Så begynte interessen å dale, jeg forstår ikke helt hvorfor. Kanskje humoren ikke lenger hadde nyhetens verdi? Jeg kom halvveis, men tar den nok opp igjen en dag.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Elsker Rick Riordan, alltid nydelig å lese bøkene hans. Gleden ble ekstra stor over at jeg hadde muligheten til å se på ei jente som gikk med orange t-sjorte med trykket "Halv-blood camp" underveis i lesinga.

Jeg har lest en del norrøn mytologi (Snorre, Peter Madsen), og som dette er jo en del av den norske kulturarven. Opplevde derfor denne boken som mye lettere å komme inn i enn de med gresk, romersk og egyptisk bakgrunn. Jeg vet hvordan Odin lærte seg runer, slik at henvisningene i boken bare blir påminninger til kjente historier. Synes spesielt at Loke er godt beskrevet. Forvirringen som han må skape oppleves også fra min side. Det er også færre med i bøkene - noe som igjen gir en lettere oversikt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie