Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Majken er bestevenn med Tessan. Men plutselig vil Tessan heller snakke om gutter og klær og kjedelige ting med Belinda. Majken har aldri vært forelsket. Det kommer en ny gutt til skolen, og Majken møter han når hun skal på spilletime. Hun spiller fiolin, selv om det er veldig lite kult, men hun liker så godt spillelæreren at hun fortsetter å gå. Den nye gutten heter Ivan og spiller gitar (mye kulere). Majken og Ivan legger en plan for hvordan hun skal bli bestevenner med Tessan igjen.

Boken er morsom og lettlest og har et veldig muntlig preg. Den beskriver godt utfordringene til jenter i 7.klasse. Jeg likte boka skikkelig godt! Majken har masse kjappe replikker, og det er mange komiske situasjoner. Det er en fin balanse av alvor og humor.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokatta