Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Veldig artig å lese om Albert Åberg som voksen og hans forhold til hans far er sterkt fremstilt i boken. Samtidig så har årene gjort Albert kynisk og litt grinebiter. Det er ikke så lett å skjelne det som bare skjer i Albert sitt hode og det som faktisk skjer. Synes slutten var teit.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Første del av boken var veldig underholdende, men etterhvert tar den en merkelig (og i mine øyne unødvendig) vending. Ser andre har kommentert på det også. Virker som om forfatteren har hatt flere prosjekter på gang samtidig. Ødelegger en del. Kunne godt bare ha handlet om Albert Åberg som voksen. Det var jo en artig vri i seg selv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Albert Åberg har levd sammen med faren sin i Hässelby i alle år. Han knuges av farens forventninger om at han skal trenge faren. Selv ønsker han å dra ut i verden, hvilket han også gjør. Blant annet drar han til Hong Kong i forretninger.

Da faren dør brått, er Albert - 42 år - endelig fri. Han nærmer seg forsiktig en kvinne, som blir skremt av hans noe sære livsførsel. Plutselig dras Albert inn i noe han først ikke skjønner rekkevidden av, med forsvinninger og forfølgelse som ingredienser.

I begynnelsen opplevde jeg boka som veldig bra, men etter hvert datt jeg av lasset. Det er som om forfatteren ikke riktig har kunnet bestemme seg for om dette skulle være en skjønnlitterær bok eller en krim. Uten å røpe slutten må jeg si at dette er noe av det særeste jeg har lest på lenge. For meg datt boka fullstendig sammen, som et korthus. Jeg skjønte ganske enkelt ikke poenget ...

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Sist sett

Hilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekEllen E. MartolStig TMads Leonard HolvikSynnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn S