Viser 1 til 10 av 11 omtaler

Floriana Day er fornøyd med tilværelsen sin. Inntil den dagen hun mottar en invitasjon til den vakre italienske Cosmosjøen for å se sitt livs kjærlighet gifte seg med en annen kvinne. Hun vet umiddelbart at hun bør takke nei.
Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

koselig , alt ble bra

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig sjarmerende og koselig bok, perfekt sommerlektyre! Lettlest, men godt språk.

En ulykke fører tre fremmede sammen, vennskap utvikles. De to unge har begge kjærlighetstrøbbel, mens hos den eldre damen får vi tilbakeblikk til hennes ungdomsår på ferie i Italia. Flere råde tråder som krysser hverandre underveis i boka.

Hadde akkurat kommet hjem fra en helg i Comosjøen da jeg begynte å lese, og drømte meg med et tilbake dit <3 Perfekt for deg som elsker Italia!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hjertevarm bok om vennskap og kjærlighet. Enkelte sammenligner den med bøkene til Jojo Moyes, og jeg kan skjønne hvorfor. Den har en humoristisk tone, typisk engelsk humor, men den har likevel ikke den samme galgenhumoren og sarkasmen som jeg synes bøkene til Jojo Moyes har og den er langtfra like velskrevet som "Et helt halvt år". Samtidig synes jeg den er mye bedre enn at jeg vil kalle det strandlitteratur. Språket er godt, og jeg liker alle beskrivelsene, ville ikke tatt bort noe slik som andre sier. Det var ikke de store overraskelsene, men det forventer jeg ikke nødvendigvis av denne sjangeren, en koselig bok som gjør at man sitter igjen med en god følelse!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En bok lest på et øyeblikk. Kjempefin kjærlighetsroman Fra London til Paris. Lettlest og vanskelig å legge fra seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lettlest sommerlektyre, men litt langtekkelig og forutsigbar. Noen av partiene, spesielt tilbakeblikkene, ble kjedelige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble anbefalt denne i en bokhandel, og den ble sammenlignet med bøkene til Jojo Moyes. Dette er jeg langt fra enig i. Handlingen er overspekket med intrikate hendelser som egentlig ikke tilfører boken noe. Den er full av gjentagelser hele veien, og klare brister. som f eks en kommentar mot slutten om et sitat om fugler som synger i bur. Der forfatteren har plassert dette, har hovedpersonen ikke engang lest brevet hvor dette var nevnt.

Jeg vil si boken er en litt kjedelig feel good roman, historien er koselig, og det er mange fine øyeblikk, men det føles som den ikke er blitt redigert eller språkvasket i det hele tatt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En fin, lettlest og fengende bok. Herlig strandbok som jeg kosa meg med!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Helt grei sommerlektyre, men det er ikke en ny Jojo Moyes - som enkelte kritikere hevder. Alt for lang, kunne med fordel ha kuttet ned på detaljene i tilbakeblikkene . Det ble kjedelig, og førte til en del sider med " skumlesing ". Men det ingen dårlig bok, går helt fint å kose seg på stranda med denne.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er en hyggelig bok å ha med på stranda hvis du vil ha noe småsøtt og fullstendig uten tyggemotstand. Bladvender? Kanskje siste halvpart, hvis en kommer så langt. Personlig var jeg i tvil, men så var det fint vær og....OK da. Etter 50 sider mente jeg at jeg visste nøyaktig hva som kommer til å skje, og jeg fikk rett! Språket er enkelt, og personene såå sympatiske, men akk så tafatte. Handlingen......heller teit!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

LilleviEivind  VaksvikGitte FurusethPirelliKirsten LundJulie StensethTralteFlokkPressBjørn BakkenTaoAstrid Terese Bjorland SkjeggerudSyntaksfeilBjørn SturødAnne Berit GrønbechKay NilsenJune PlutonikaTanteMamieHilde H  HelsethAmanda AJoannHarald KFrode Eie LarsenGoldLionessBerit RMorten JensenBertyAlice NordliHildaLene Regine KjølaasJenny Dahl BakkenTine SundalLene AndresenReidun SvensliRade AlmudaffarIngunn SThereseEllen E. MartolRoger MartinsenElisabeth SveeLibraritas v