Viser 1 til 10 av 15 omtaler

Ble litt skuffet etter å ha hørt lydboken Monster. Ikke spesielt spennende, men en tragisk historie som beskrives her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende fra start til slutt. Absolutt en favorittforfatter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt sinnsykt spennende bok, spenning gjennom hele boken!! Fantastisk

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var dårlige saker. Ikke særlig godt skrevet og masse klisjeer. Logiske brister og detaljer som ikke hang sammen. Det beste var at det var stor fremdrift i handling, så boka ble spennende. Hadde neppe lest den ferdig om jeg hadde flere bøker å velge blant, men god tidtrøyte på stranden.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er veldig glad fordi jeg har lest serien til Jørgen Jæger i kronologisk rekkefølge og Fortielsen innfridde forventningene. Boka var kanskje ikke like intens spennende som de tre foregående, men her var jevnt driv og en lettlest historie. Jæger er god til å finne temaer i tiden og jeg håper han allerede er igang med neste bok, han har i alle fall plassert seg på listen over gode norske krimforfattere.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Om Jæger skal skrive flere bøker om Cecilie Hopen og ?? Vik vites ikke, men dette blir nok den siste jeg leser. Går det an å skrive for enkelt? Min første tanke var "skolestilaktig". Det var mye spising her, og plottet ble for stort og usannsynlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En bra og innfløkt bok der jeg ikke skjønte ting før helt på slutten. Den omhandler et stort og viktig tema: menneskehandel.
Savner likevel den store spenningen fra forrige bok!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jørgen Jæger har klart det igjen og denne gangen bedre enn i Monster. Monster er og var kjempe bra. Fortielsen vil jeg si er mye bedre. Jæger holder stilen, spenningen, den gode dialog, klarer å fenge til siste side og tar opp et spennende samfunnstema som i dag er fjern for de fleste nordmenn. Boken har et genialt og bra plott som strekker seg over alle sidene av romanen. Boken begynner med et spenningspunkt der du nærmest vet hvordan boken vil enda, men utover de flere hundre sidene finner du fort ut at saken ikke er så lett som det du trodde. Ole Vik er i denne boken med og gjør en magisk entre og du føler at boken vil si deg noe mer. I tillegg bygger den på Monster som var et litteraturisk fenomen da den i fjor kom ut. Jeg vil ikke røpe så mye, for jeg vil at dere skal lese den. Dere vil ikke angre. Dette er et kupp og en sann fornøyelse å lese. Boken har for meg blitt en stor favoritt og klarer noen å toppe Jæger i år, ja da skal de være gode. For denne boken er nærmest et mirale av en bok:) kjøp den!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TAvaGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit Tinholt