Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Har bare et ord. Kjedelig, selv med noe innlagt spenning. Ble for mye gjentakelse av hovedpersonens psyke.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, denne likte jeg ikke. Man får innblikk i tankene til hovedpersonen noe som kunne vært spennende, men når det skjer i hvert kapittel og opp til flere sider er det bare irriterende og teit. Det er som om forfatteren prøver hardt å få frem poenget at hovedpersonen sliter psykisk, det ble rett og slett for mye. Det er også innslag av fraser og handlinger som skal være morsomme, men det funker ikke. Mye fokus på skildring av lik, psykotiske tanker isteden for selve handlingen.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Godt konsept. Tildels for langtrukkent med for mye "overtro"

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utdrag fra omtale på bloggen min:
"Denne bakgrunnen, med et mørkt, vått og kaldt landskap, med en mørk og plaget sjel gir uttrykket Nordic noir en ny, forsterket mening. Dette må vel nærmest betegnes som Nordic bekmørkt.
For bekmørkt er det, nesten helt uten et eneste lite lyspunkt, verken værmessig eller stemningsmessig. Vår Thorkild velter seg så til de grader i sin tristesse, sin selvmedlidenhet, sine depresjoner, sine selvmordstanker og sine utallige medisiner. Så mye og så detaljert at det nærmest står i veien for selve handlingen."

Hele omtalen finner du her. Og mange flere bokomtaler finner du på bloggen min Bjørnebok.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Per Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit RgretemorAnn Christin