Viser 1 til 9 av 9 omtaler

En lettlest krim, som aldri blir veldig spennende. Kanskje fordi forfatteren har størst fokus på journalist Ellens liv, og ikke på selve saken om Lyckes forsvinning.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lydbok. Krim. Grei underholdning. Forfatteren har mye på hjertet, kanskje litt for mye etter min smak. Jeg likte best historien om Lycke, ikke så godt alt om journalisten Ellens liv.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skikkelig skuffet over denne boken som jeg gledet meg til å lese. Historien ble merkelig, langtekkelig og til dels kjedelig. Synes parallellene i historiene ble altfor søkt.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Denne hørte jeg på lydbok, og tenker at min opplevelse av boka dermed ikke nødvendigvis er den samme som den ville vært om jeg leste selv. I dette tilfellet tror jeg det er en god ting, for jeg tror ikke boka ville imponert meg så veldig. Den dyktige oppleseren gjorde likevel at dette ble underholdende og tidvis spennende.

8 år gamle Lycke forsvinner. Foruten lyckes nærmeste -mor, far, stemor og barnevakt - følger vi også TV4-reporteren Ellen i tiden etter forsvinningen. Hvor er Lycke? Hva har hendt? Hvem er de skyldige? Ellens egen fortid preget henne dypt underveis i saken, og etterhvert mottar hun i tillegg truende meldinger fra ukjent hold.

Det som trekker litt ned, for min del, er at jeg syntes det ble litt vel "mye" innimellom. Mye gjentakelse og hinting om hva karakteren Ellens fortid innebar - mye hinting uten at selve historien kommer ut helt mot slutten. Jeg syntes at det tidvis ble litt slitsomt å høre om denne hendelsen uten å vite nøyaktig hva det dreide seg om, særlig når det såpass ofte ble nevnt. Da det endelig ble avslørt viste det seg jo å være dramatisk, men ikke noe som "måtte" ha blitt holdt skjult fra leseren såpass lenge.

Det er mange løse tråder her og de sys sammen på mesterlig vis. Likevel blir jeg ikke veldig fenget. Jeg slet litt med å "bli kjent med" karakterene, og fant dem beskrevet på en litt klisjé-rik måte; savnet dybde i karakterene.

Dette er en lettlest og absolutt underholdende krimbok som lett leses ut. Men den glemmes nok også ganske fort og etterlater seg ikke noen videre inntrykk. Iallfall ikke hos meg. Så kort sagt; verdt å lese om du vil ha en lettlest kriminalroman, men den bringer ikke noe "nytt" inn i krimverdenen og er nok ikke av den type bok som de fleste vil huske tilbake på særlig lenge.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

En spännande, överraskande och mycket mänsklig bok om en liten försvunnen flicka och människorna runt henne. Eller de som borde ha varit där...
Huvudpersonen är journalisten Emma som sliter med ett personligt trauma av liknande art som Lycke vilket gör att hon blir starkt känslomässigt engagerad i sökandet efter den lilla försvunna flickan.
Jag kommer att hålla utkik efter fler böcker av den här författaren för hon skriver bra.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne har jeg virkelig kost meg med!! Jeg har lest i hele dag:)
Gleder meg til fortsettelsen:D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lycke er en samkjørt og spennende krim. Det er ikke noe blod og gørr i denne boka. Dette er spenningskrim på sitt beste, for boka er spennende. Ekstremt spennende. Jeg klarte ikke å legge den fra meg, og endte med å lese den i løpet av en dag. For full anmeldelse, se: edgeofaword: Lycke

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleser