Viser 1 til 10 av 15 omtaler

Den beste krim boka jeg har lest på en god stund.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En utrolig spennende og velskrevet bok hvor du leser i spenning fra første side. Flere blir drept på bestialsk vis, og historiene flettes sammen på en utrolig fiffig måte. Vi følger etterforsker Huldar og psykolog Frøya, som har et anstrengt forhold til hverandre etter et "one night stand". Boken anbefales på det sterkeste!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gjennomsnittskrim, dvs. litt for pratsom, og litt for lite troverdig. Beste islandske krimroman 2014, står det på smussomslaget. Jaja, tenker jeg, da er det vel en god del lesere som har en annen smak enn meg, eller så må det ha vært et litt stusslig krimår på sagaøya. Jeg gir karakter istedenfor terningkast: 3,5.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En skikkelig knallbok fra Yrsa. Spennede hele veien uten dødpunkter. Hørt som lydbok, særdeles godt lest av Hedda Munthe. Anbefales om du er på jakt etter en krimbok med brutale mordhandlinger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ikkje monge som klarar å gjere meg utilpass slik Yrsa gjorde her. Ditte er ein svært effektiv bok som både er ekkel og spennande. Definitivt ein 10/10.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

oi oi denne kune jeg ikke legge fra meg- trådene ble smalet, avslutningen helt uventet, barn i psykologiske situasjoner Læring om kortbølge og intervjuteknikk for barn- Denne skal jeg lese om igjen og nyte

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Drivende handling, brutale drap, mye spenning, men litt for mye utenomsnakk om karakterenes private forhold, disse skildringene er for kjedelige til å engasjere meg, jeg vil helst bla videre til mer action.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Intelligent krim... historien er fullstendig sømløs, alt henger fint i hop, utrolig spennende og flott fortellerstemme. Yrsa kan, å, som hun kan! Jeg finner ikke feil på boka.
Det eneste måtte være at den ikke er en krim for de som ikke er vant til krim. Det er nemlig endel hardbarka partier.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En ung trebarnsmor blir funnet drept på brutalt vis i sitt eget hjem. Hennes syv år gamle datter er eneste vitne.
Kort tid etter blir nok en kvinne drept, og politiet mistenker at det er samme gjerningsmann.
Huldar leder etterforskningen, men han mangler spor. Dette fører til konflikter og frustrasjon innad i poltikorpset.
I tillegg fanger en radioamatør opp merkelige meldinger som knyttet ham til de drepte, og han begynner å undersøke saken på egenhånd...

Rystende krim fra Island, som jeg likte godt. Bra driv og interessant plot.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Carine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KMads Leonard HolviksiljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lund