Viser 1 til 10 av 12 omtaler

Jeg har bestemt meg for å gi denne serien en sjanse og er nå gjennom bok to. Likte denne noe bedre enn den første boken, men det tror jeg skyldes at mye av handlingen er lagt til Norge.

Stor litteratur er ikke dette, og det er fryktelig forutsigbart. Og det aner meg at de andre bøkene vil bygge på samme oppskrift som de to første. Starten er relativt kjedelig i begge bøkene og jeg synes det tar altfor lang tid før vi faktisk kommer i gang med historien.

Men det er lett underholdning, og jeg skal lese meg gjennom serien, for til tross av det kjedelige og forutsigbare finner jeg de gamle historiene leseverdige.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Artig med norske figurer i denne boka som stimulerer meg til å fortsette å lese denne serien av Lucinda Riley.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Stormens søster er den andre boken i den spennende og fascinerende serien om De syv søstre – og handlingen lagt til Norge.

Ally er en dyktig seiler og skal konkurrere i en av verdens mest utfordrende regattaer når hun får beskjed om adoptivfarens brå og mystiske død. I hui og hast reiser hun tilbake til barndomshjemmet, det vakre slottet ved Genevesjøen, for å treffe sine søstre. Hun har også, uten at søstrene vet det, innledet et kjærlighetsforhold.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne likte jeg godt.
Ville hele tiden vite mer.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Bokomslaget burde gi meg en viss advarsel og diverse hint, men forblindet av at handlingen foregår i Norge, så trosser jeg alle varsellamper og gir meg lesingen i vold.
Jeg kommer vel til side 150, på pur trass, før jeg må legge boka fra meg. Det er som å sitte inne i ei badstue som blir varmere og varmere, man ønsker å holde ut, men må bare gi opp. Lese helt til side 596??? Glem det! Til tross for at det er interessant å lese om den første oppsetningen av Peer Gynt, samt Griegs musikk, ønsker jeg ikke å være med hovedperson Ally tilbake til sine røtter i Norge, eller få svaret på om hun fant sin hjertens kjær.
Lucinda Riley, jeg vet at jeg likte Skyggesøsteren, derfor blir jeg så skuffet over de to første bøkene i serien, og kan ikke love deg at jeg starter på en fjerde bok. Beklager, men som jeg har nevnt til deg tidligere, - det hele blir så hakkete, forutsigbart og sukret for mye til at jeg blir utfordret som leser.
Den eneste årsaken til at treeren på terningen lyser i kveldssola, er ene og alene for at du har fordypet deg i to av Norges største kunstnere på sine felt. Takk for at du skriver om norsk forhistorie og kultur! Hva plott og språk angår, - der er det dessverre ikke så mye å hente denne gangen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I bok nummer to i serien om de syv søstrene går turen til Norge. Vi følger den dyktige seileren Ally på jakt etter sin opprinnelse og sine forfedres historie. I bakgrunnen lurer både Ibsens Peer Gynt og selveste Grieg. Morsomt å lese ei bok om Norsk historie, skildret av en utenlandsk forfatter. Jeg drives videre av nysgjerrighet for hva Pa har funnet på for jentene sine. Jeg tipper han har en plan med alt. Jeg skulle i likhet med flere andre som skriver her inne sett mer av samspillet mellom de syv søstrene og deres felles historie.
Jeg skjønner hvorfor serien er blitt så populær.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette er bok nr to i serien om De syv søstre. Denne gangen handler det om Ally, som det viser seg at har koblinger til Norge. Vi får innblikk i Norge på en riktig god måte, fra 1800-tallet og frem til i dag. Denne har jeg virkelig kost meg med, og jeg skjønner nå, hvorfor vi i løpet av det siste halvåret har hatt veldig mange spørsmål etter bok 3 i serien, på biblioteket!
Anbefales!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt flaut å like en slik "dameroman", men siden dette handlet om en kvinne som søkte etter sine norske røtter, så ble jeg litt nysgjerrrig. Hennes tippoldemor var en kjent sangerinne i Norge på slutten av 1800-tallet - Anna Landvik. Livet til Anna Landvik ble godt beskrevet i boka, og forfatteren har gjort en god research vedr. norske tradisjoner og skikker på den tiden. Bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spännande men jag kan ju inte låta bli att hänga upp mig på felaktigheter som att det skulle ha gått att åka tåg från Bergen på 1870-talet dvs 30-40 år före Bergensbanan byggdes. Detta var väl det grövsta felet, men en del andra saker runt det norska bondesamhället och hur tjänstefolk titulerades retade mig boken igenom.
Nu ger jag dock boken en femma i alla fall eftersom den trots ovan nämnda felaktigheter grundade på dålig research, var fängslande och spännande om än lite väl förutsägbar. Nåväl. En del överraskningar gjorde mig glad liksom hela boken totalt gjorde.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg syns "bolken" med bondefortellingen var strålende skrevet av en utenlansk forfatter.. :) Ydmykhet og de store forkjellene mellom by og land har hun beskrevet mesterlig.. For meg hadde denne boken samme lunhet som den første.. Gleder meg til fortsettelsen.. !! :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Harald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingDemeterTine SundalPer LundTonjeHilde H HelsethTore HalsaTorill RevheimJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckKaramasov11