Viser 1 til 10 av 11 omtaler

helt i min smak

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg syns dette er en av Norges beste krimromaner..!!! Den har alt. Et fantastisk plot som er så aktuelt og skremmende realistisk.. MÅ leses. Jeg har nå lest den to ganger.. Måtte ha den med i rekkefølgen ettersom jeg nå har gått igjennom hele serien om Elli Ratke i Storytel.. 👍🏼

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eystein Hanssen "Jaget"

Også i denne romanen møter vi igjen Elli, hovedpersonen fra Hanssens tidligere bøker. Nå har tilværelsen hennes tatt en ny vending. Hun har blitt mor for første gang, og er hjemme i permisjon med datteren Mali. Da et lik driver til overflaten i Bjørvika, får hun en oppringning fra politihuset. Politiet trenger hennes hjelp. I saken finner Elli kun ett spor: krypterte mobilmeldinger. Samtidig i Libya, kjemper flyktningen Basma og hennes to barn for en plass på båtene over Middelhavet.
Ellis etterforskning peker mot en mann Beredskapstroppen Delta allerede har anholdt, Jonathan Smith. USA og PST har spilt en rolle i saken. Først når Basma ankommer Norge, faller brikkene på plass. Noen har forferdelige planer i Oslo. «Jaget» er den sjette bok om politietterforsker Elli. Jeg har lest de fem foregående bøkene, og de har jevnt over vært bra. «Jaget» handler om dagsaktuelle temaer som IS, terror og desperate mennesker på flukt fra samme terroren, med håp om et bedre liv en annen plass. Hvordan unge i Norge blir rekruttert til terror. Kyniske menneskesmuglere og båtflyktninger, og overvåkningstjenesten evige jakt på terrorister. Handlingene i boka kunne skjedd i virkeligheten, dessverre.
Boka begynte rolig, men spenningen øker rundt halvveis i boka og når det tempoet jeg er vant med fra forfatterens tidligere bøker. Dette er ikke den beste boka jeg har lest av forfatteren, men den er absolutt leseverdig og jeg anbefaler den videre. Boka er både lest og lyttet til. Boka er fra egen bokhylle
Terningkast 4+

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lydbok. Actionfylt og spennende krim, men for meg ble det innimellom litt mange detaljer. Grei blanding av dialog og fortellerstemme, noen gode replikker til å smile av. Temaene i boka er skremmende aktuelle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har likt bøkene om Elli veldig godt, men synes denne falt litt igjennom. Historien om flyktningene og Ellis nye liv på hjemmebane fenget, men ellers ble det litt langtekkelig og det ble ikke spennende før helt på slutten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hanssens bok er politisk samtidig som den er en underholdende krim. Slik hans bøker har vært mens han har skrevet om politietterforskeren Elli Rathke. Elli har en travel og tøff hverdag, men er også en meget tøff dame. Dette er like god krim som de foregående bøkene om Elli.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette var ikke et planlagt kjøp, fikk boka ved en tilfeldighet. Boka var overraskende bra, den beste krimmen jeg har lest på lenge. Jeg har lest ei bok av Eystein Hanssen før (Giftstrøm), den var OK. Denne er mer enn det!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

helt oppslukende , men jeg er også stor fan av Elli!!! Håper på neste bok i serien SNART

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her kan du lese min omtale av Jaget. Linken fører til min bokblogg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Dolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit R