Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Bok nr 1

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Følte det manglet endel forhistorie innimellom. Dvs. den virket mer som bok nummer to e.l. enn den første boka (vet ikke om det er kommet flere om denne rettsmedisineren senere). Syntes også det gikk en del tid før det begynte å bli spennende, og da avsløringen kom var den ikke i nærheten av å være et høydepunkt. Man skulle nesten tro at man ombestemte seg for hvem som var morderen i siste øyeblikk. Det er nesten alltid spennende med en tvist, men denne...vel man kunne like godt hatt en åpen slutt og ukjent morder. Ellers er den ok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En spennende bok! Godt beskrevne personer gjør at man føler man kjenner de, og det er lettere å leve seg inn i boka. Man kjenner på spenningen på om det vil komme flere drap, og hvem som blir rammet.
Det som trekker ned for meg er den utstrakte bruken av terminologi innenfor et felt jeg kan null og niks om, og det ble et antiklimaks når man fikk greie på hvem morderen var.
Terningkast 4.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone SundlandElla_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLaila