Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Boka tar deg igjennom Petter Stordalens oppturer og nedturer i sin yrkeskarriere, oppvekst og familieliv. Fokuset er likevel at leseren skal ta med lærdom og inspirasjon av det som virket og ikke virket for Stordalen. Man skal kalle en spade for en spade, dette er en selvbiografi, men leseren føler seg alltid i sentrum, for det er det boken handler om.

Som et ungt menneske (irrelevant i følge boken) med store ambisjoner (veldig relevant i følge boken) er dette den mest inspirerende boken jeg har lest! Ikke bare er det en bok som er underholdende og fascinerende, den får deg til å tenke på en litt annerledes måte, om ikke en helt ny måte. Denne boken har definitivt gitt meg noe å tenke på.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine Bore