Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Blackmetalbandet WWW har hatt nok en konsert i Oslo Spektrum, og vokalisten Wotan våkner med tidenes bakrus på The Thief. Han husker ingenting fra kvelden før, og blir derfor rimelig sjokkert da han oppdager at det ligger en død jente i senga ved siden av ham.
Datteren til Tom og Cathrine var på den samme konserten, men kom ikke hjem. Hun er bare 16 år.
En desperat jakt starter og det hele kulminerer i et rått gisseldrama i Røros kirke.

Nok en spennende bok med et annerledes plot om Tom Hartmann.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

puh det har vært en "slitsom" søndag Jeg startet å lese i morges og nå er jeg ferdig.Spennende, -til tider ulidelig spennende, mange elementer og litt samfunnssatire- om enn ikke av det ironiske slaget- helter og skurker av reneste sort .Forutsigbar , men skrevet slik at jeg bare nøt sidene Plottet er tegnet flott, særlig når vi kommer til alt på Røros.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Puh! Romjulskrimmen i 2015 er vel overstått!
Cecilie, datteren til Tom Hartmann og Cathrine Price forsvinner sporløst etter en blackmetal-konsert i Oslo Spektrum.
Men forsvinningen har forbindelse til noe som er mye mer dramatisk. En person fra fortida i blackmetal-miljøet har dukket opp, og det er denne personen som er "oppfinneren" av alle de grusomme detaljene i denne boka. Jeg vrir meg litt i pine når slike bestialske handlinger og fæle torturmetoder blir beskrevet ned i de aller minste detaljer. Må undre meg litt over hvor forfatteren Øystein Wiik får alle de ubehagelige og pinefulle ideene sine fra ...
Men spenningen holdt seg jo, selv om jeg hele tida hadde en liten anelse om hvordan det hele ville gå til slutt, selvsagt. :)

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Øystein Wiik skriver "inmari" godt.. Rekviem er en krimbok som driver deg videre uten en eneste pause.. Jeg trakk pusten på første side og pustet ut på siste. Utrolig frodig handling og finurlige folk og plott..
Likevel lurer jeg på om det må være så rikt på grusomme og ekkle detaljer..!!! Jeg tror ikke boken ville være minde spennende om jeg ikke visste hva man kunne gjøre med sykkeleikene, og detaljene rund det å flå et menneske.. ?!?
Syns "Rekviem" er bedre enn "Casanovasyndromet" men holder fremdeles "Hvit panter" som den beste.. Men du verden, blant norske krimforfattere er han strålende, en av de beste.. :) :)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtBertyHarald KSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveTanteMamieLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo RyeJulie StensethRufsetufsaCarine OlsrødMarianneNInger-LiseNorahTine SundalVariosaSverreKristin71Tone SundlandWenche VargasMorten JensenMarit HåverstadChristoffer SmedaasCamilla