Viser 1 til 8 av 8 omtaler

Mehlum skriver solid krim. Det er spennende, underholdene, forutsigbart og trygt. Selv om han denne gangen la inn en vri som ser ut til å forandre alt. Men det kan jeg ikke si noe om for det ville ha vært en stor spoiler. Han skriver en type krim som det er mangelvare på i verden. Der mennesker bryr seg om hverandre og noen faktisk ikke vil gi opp før de har hjulpet den som er skadelidende. For det er alltid den svakeste som står på Foyns liste. Bøkene kan leses individuelt, men jeg anbefaler deg å begynne fra begynnelsen for å få med deg hele historien til Foyn. For det er mye av det som skjer rundt ham som gjør disse bøkene så veldig gode.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jan Mehlum holder koken han med sin Foyn serie. Faktisk kansje den hittil beste. Synes boka var spennende og godt skrevet. Gikk litt utenfor de vanlige rammene, at endel av handlingen foregår utenfor Norge piffer opp lit ekstra. Kan absolut annbefales.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

en herlig krim- spennende og morsom -- Særlig Mørk er god i denne boken . Jeg ser han for meg på toppen av et luksushus-- nam nam

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jepp, en av hans bedre! Liker hvordan Mehlum lar hovedpaersonens privatliv spille en rolle uten at det overskygger krimplottet. Og at han spiller på aktuelle hendelser uten å bli overtydelig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ikke hans beste, men absolutt lesverdig. Kunne vært strammet inn. Min omtale HER.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En av de beste Mehlum bøkene jeg har lest. Eller jeg vil i bund og grunn si det er den beste. Tommel opp og 6 til Jan. Takk for en god lese opplevelse. Å du, jeg skal ikke røpe noe. Bare løpe å kjøpe:)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Utdrag av omtale på bloggen min:
"Denne gang synes jeg Mehlum er tilbake i godt, gammelt slag. Alle de kjente og kjære ingrediensene er med: Foyns anstrengte forhold til eks-en, etterforsker Wilhelm Mørk med sine stinkende franske sigaretter, hunden Hulda, den slitne Jaguaren, forholdet hans til Kripos-etterforsker Alice Anderson, den haltende advokatpraksisen, snekka og ikke minst overrettssakfører Salvesen. Sistnevnte har en mer sentral plass i denne boka enn tidligere, en karikert personlighet som gjør mye med bokas humor. Og humor er en viktig ingrediens i bøkene til Mehlum. Og, heldigvis, denne gang sitter den, både underfundig og kynisk i stilen, slagferdig og bitende ironisk."
Denne, og flere bokomtlaer finner du på bloggen min Bjørnebok.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Her er min omtale av Et Hardt Slag av Jan Mehlum: https://mineboker.wordpress.com/2015/09/25/et-hardt-slag-av-jan-mehlum/

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Synnøve H HoelHarald KIreneleserTove Obrestad WøienMads Leonard HolvikFindusHanne Kvernmo RyeBjørg Marit TinholtgretemorAvaStig TKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiEllen E. MartolIngvild SritaolineLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten Lund