Viser 1 til 6 av 6 omtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kolbjørn "K2" Kristiansen og Patricia Louise I. E. Borchmann nr 7

Godt sagt! (0) Varsle Svar

OK JEG LIKER veldig godt kjønnsvinkelen på boken og den er spennende nok, men språket er litt for omstendelig for meg- Men som sagt Weren er god og intrikat!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Helt grei krim fra Lahlum. Jeg liker skrivestilen og "jeg"-formen. Men er helt ærlig veldig lei krim, derfor ble den litt midt på treet for meg. Fikk litt assossiasjoner til Mord på Orientekspressen, men det fungerer. God og litt overraskende slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var da riktig artig. Etterforskere, forbrytere og ofre fanget på ei øy i stormen, er et skikkelig Agatha Christie-grep. Og jeg synes det fungerer godt. Personene er jo selvfølgelig helt uten troverdighet og dialogene enda mindre. Men det nå en gang Lahlum. Det funker. Særlig når Nils Nordberg leser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lahlum klarte det igjen! Koste meg med K2 og Patricia på deres vei mot løsningen på det gamle (og de nye drapene) mysteriet. Liker veldig godt sakte krim og noen ikke så grufulle små drap. God "gammeldags" krim i Agatha Christies ånd.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Tove Obrestad WøienVannflaskeElisabeth SveeHeidiHarald KKjersti SGrete AastorpAmanda ANinaKirsten LundJulie StensethChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteKristine Louise