Viser 1 til 10 av 14 omtaler

Jeg ga ikke denne boken noe høyt terningkast på Bokelskere, men det er fordi jeg, når jeg leser thrillere, gjerne vil at personlige problem skal tones ned. Det er slik jeg er og slik jeg føler for bøker. Det er helt klart at andre ville elske å få gå inn i ekteskapet, forholdet til sønnen og det forholdet som ligger bak boken. Da blir den straks en mye bedre bok, tror jeg. Jeg liker best når thrillere er skumle og nesten går over til grøss. Egentlig tror jeg at jeg hadde likt denne bedre hvis jeg hadde lest den som en roman og ikke visst det var en thriller.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Renee Knights debutroman er en strålende psykologisk thriller. Handlingen tar en uventet og overraskende vending, og spenningen holder til siste side.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Syns denne boka var veldig bra! Mørkt og dystert, med et par overraskelser underveis.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjærlighet, lykke, hat og sorg er nære naboer. Denne boka er en god fortelling om hvordan små tilfeldigheter og misforståelser kan avgjøre hvilken dør man ledes til. Spennende lesning som gir deg mange ubesvarte spørsmål til ettertanke.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

ok, artig vinkling på oppsettet, og til tider engasjerende

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For min del var ikke dette en fengende bok. Den tok seg ikke opp før nærmere slutten. Vendepunktene var lette å tenke seg til. Noen av hovedpersonene var dessuten litt irriterende. Helt ok lesestoff på sengen for å fortere bli trøtt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boka fanget meg aldri helt. Det var veldig lite troverdige og enda mindre sympatiske karakterer. Den virket bare lite gjennomført når det gjaldt menneskene den handlet om. I tillegg var historien relativt dårlig gjennomført, og jeg skal ærlig innrømme at jeg skumleste siste halvdelen av boka fordi jeg ikke orket å lese ordentlig.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Catherine husker ikke hvordan boken hun leser havnet på nattbordet hennes, men hun vet at den handler om henne og det forferdelige som skjedde for over 20 år siden.
Hemmeligheten deler hun kun med en person, men vedkommende er jo død...
Hele Catherines verden går i oppløsning da fortiden innhenter henne.

Jeg vekslet mellom å like og mislike de forskjellige karakterne, og var helt uforberedt på tvisten som kommer mot slutten av boken. Originalt plot, der ingenting er som man tror...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Ella_BSol SkipnesGrete AastorpHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEva