Viser 1 til 10 av 24 omtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Hvis du skal lese en bok i år, så anbefaler jeg Et lite liv av Hanya Yanagihara, for en fantastisk fortelling om vennskap og rett og slett livet 🥰 Vi følger Jude gjennom historien om vennskap og hans oppvekst på godt og vondt, egentlig en hjerteskjærende, samtidig som det er en rørende fortelling 🥰

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Noe av det beste jeg har lest på lang tid. Boken burde hett «Et stort liv», ikke et lite. Bevegende, grusom, øm, varm, morsom og lærerik. Om levde liv, kjærlighet, vennskap, usikkerhet og frykt. Kan varmt anbefales.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg gråt og leste, gråt og leste. En velskrevet bok som kretser rundt det gode og det onde. Anbefales varmt

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Begynte bra, men sklei ut i usannsynlige vendinger og kompakt elendighet.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

En vond og vakker historie, og ikke én side for lang. Jeg er en del av livene til Jude og William, og flere ganger gråter jeg faktisk, sånn på ordentlig, andre ganger lukker jeg øynene fordi det gjør vondt å lese, får vondt i magen eller kjenner at jeg smiler. I det hele tatt: Yanagihara har en evne til å kapre meg helt og fullstendig, denne boka kommer til å bli med meg for alltid.

Godt sagt! (7) Varsle Svar

En sterk og vond historie, som det tok tid å komme igjennom. Den første halvdelen fordi det ble for mye bakgrunnshistorie, og for mye hopping både i tid og mellom ulike personer. I første halvdel får vi bakgrunnshistorien til vennene Malcom, Willem og JB, mens andre halvdel i hovedsak har fokus på Jude og bestevennen Willem. Og det er her vi blir kjent med Jude, den svært vanskelige barndommen hans, og hvordan det virker inn på han som voksen. Andre halvdel tok det derfor også tid å lese, fordi jeg rett og slett måtte ha pauser, og ta det i etapper. Selv om jeg ikke skjønte alle sekserne boka hadde fått i første halvdel av boka, så ble det klart for meg i andre halvdel av boka. Dette er en meget sterk bok, som man vil komme til å huske. Første halvdel av boka syntes jeg ikke fortjente mer enn terningkast 4, mens andre halvdel fortjener terningkast 6, derfor lander jeg på terningkast 5.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En helt ok historie og grei å lese i mangel av andre bøker, men gjeeeesp!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En vakker, rødende og grusom bok om menneskets verste og beste sider. Om verdien av vennskap, respekt og aksept. Om hvor mange prøvelser et menneske kan tåle og fortsatt kunne leve et verdig liv.

Det er lenge siden sist jeg har blitt så revet med og så filleristet av en bok. Eneste ankepunktet er at den nok med fordel kunne vært noe kortere og mer kompakt. Må leses på et tidspunkt man har overskudd, for den er følelsesmessig utfordrende og krevende.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Dette er egentlig en god bok; godt språk, interessant tema og personer som det er mulig å bli interessert i. Men - den blir for lang, og etter hvert følte jeg at forfatteren begynte å gjenta seg selv.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

mgeKikkan HaugenTrude JensenIngeborg GLisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil Christiansen