Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Jeg tror det er humoren og omsorgen for karakterene, som gjør at jeg liker bøkene til Alaa Al Aswany. I tillegg er det interessant å få et innblikk i Egyptisk kultur og historie.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bedre blir det nesten ikke! Originalt, eksotisk, meget underholdende, a page turner! -lettlest, og meget interessant! Jeg storkoste meg med denne boka.

På minussiden, noen løse tråder, dvs uoppfulgte historier, litt uklart hvilken tid bokas handling finner sted. Vel, etter hvert skjønner leseren det, men…

Uansett, automobilklubben er suveren lesning! Anbefales.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Da Karl Benz finner opp den første bilen i 1885, blir det starten på en revolusjon. Folk kan etterhvert bevege seg over store avstander på kortere og kortere tid.
I 1890 så egypterne en bil for første gang, og noen år senere ble det klart for den britiske kolonimakten at de måtte stifte en automobilklubb i Kairo. Helst uten egyptiske medlemmer, men nubiske tjenere av ypperste klasse var velkomne.

Spennende, interessant, lærerik og grusom!

Forfatteren har laget et fargerikt persongalleri rundt denne klubben, som skildrer Egypt i all sin prakt.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

En fantastisk bok :-) må leses.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAva