Viser 1 til 10 av 14 omtaler

I denne historien overgår fantasien alle grenser. En herlig røverhistorie i fra finnmark.
En 6'er.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Selvfølgelig er dette en god bok - det er Nesbø. En liten tynn lefse du leser på en blunk, koser deg med og glemmer. Men du har hatt en fin stund sammen med Ulf.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God bok
Men... Enig med andre som har skrevet at denne var mer en roman enn en krim bok. På Jo Nesbø vis var bok god til siste side. Boken kan desverre ikke måle seg med resten av hans skriverier, men absolutt verdt å lese.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Mere blod handler om ein mann som er på rømmen. Han veit ikkje kor han er på veg, berre at han må langt vekk. Men i ei bygd i Finnmark kjem han i kontakt med folk som på eit vis treff ei nerve hos han. Dei er gjestfrie og hjelpsomme, men samtidig let dei ikkje framande for tett innpå. I løpet av boka ser ein interessant karakterutvikling hos både Ulf, som er hovudpersonen, og andre i bygda, som klokkaren Lea, og predikanten Jakob Sara.

Alt i alt god underhaldning, og eg likar at ein ikkje får vite alt i bakgrunnshistoria til Ulf med ein gong. Det kjem fram nye ting gjennom heile boka, noko som gjer at ein heile tida vil vite meir om han, sidan han kan framstå som ein ganske mystisk person.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boken var snedig. Kort, godt skrevet og spennende.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Rett og slett kjedelig og bærer preg av idetørke.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Rørende og mer sår enn "vanlig" jeg leste den ut i ett Mer roman enn kriminal og et lite innblikk i Nordnorge også Flott

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var ikke så begeistra etter blod på snø, men denne likte jeg svært godt. Passe lengde på boka gjorde at den ikke ble langtekkelig og kjedelig. Spennende nesten hele tiden, med en dæsj av romantikk gjorde denne boka verdt å lese!!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Tynn bok, tynn suppe. Denne serien klarer bare ikke engasjere meg. De Nesbøske kvaliteter som begeistrer så stort i andre bøker, blir her karikert og overbrukt på slik måte at jeg rett og slett ikke føler meg trygg på om Harry Holes far her skriver oppriktig krim for oss - eller driver satirisk gjøn med oss?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Helt klart hakket bedre enn "Blod på snø", men litt lite spenning til krim roman å være....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

mgeKikkan HaugenTrude JensenIngeborg GLisbeth Marie UvaagHarald AndersenDolly DuckHarald KMarit MogstadPer Åge SerigstadIngunn SKirsten LundMads Leonard HolvikMarthe LandsemIris ElisaReadninggirl30Julie StensethalpakkaGunn DuaasEllen E. MartolPiippokattaAud- HelenNinaAlice NordliCarine OlsrødTove Obrestad WøienHanne Kvernmo RyeMarianne  SkageEli HagelundHeidi BHeidiVannflaskeElisabeth SveeKjersti SGrete AastorpAmanda AChristoffer SmedaasKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil Christiansen