Viser 1 til 4 av 4 omtaler

100-åringen-bøkene er morsomme. Synes denne var for anmasende i det som er samme stil, fra samme forfatter. Etter min mening har ingen rett til å trille terning på bøker man ikke har ferdiglest, så derfor leste jeg hele.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg ble nødt til å avbryte denne. Dette er min helt objektive mening, men det blir så påtvunget morsomt. Jeg storkoste meg i starten av boka, men det ble for likt den hundreåringen, men uten de historiske punktene. I det store og det hele handler den om en torpedo som møter en prest og en resepsjonist. Sammen legger de ut på flukt fordi de har gjort seg noen raske penger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jonas Jonasson är egentligen en lysande skribent med många språkliga associationer och finesser, men det är som att historien aldrig riktigt lyfter. Tyvärr.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Skuffende come-back fra en genial forfatter. Lik oppbygning som tidligere bøker fra Jonas Jonasson, men mangler noe. Ingen spesielt fengende og sjarmerende karakterer og plottet er ikke like crazy som jeg hadde håpet.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAva