Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sjelden har jeg lest en mer underholdende dokumentarisk reiseskildring. Sylskarpe og interessante observasjoner fra spennende land. Fantastisk lesning.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Anbefales!!

Disse fem landene i Asia har vært som en hvit flekk for meg på verdenskartet. Som om de bare er fantasiland funnet opp av Walt Disney. Men nei, som stater har de eksistert siden 1991, og historien deres før den tid er både urgammel, fantastisk og grusom. Å lese om disse landene ER virkelig som å lese groteske eventyr. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg satt med hakeslepp, tårer i øynene, google eller måtte lese noe av det høyt for andre rundt meg. Og på den annen side har jeg heller ikke tall på hvor mange ganger jeg lo hjertelig. Erika Fatland er en dyktig skribent og historieforteller!

Boka er en god reiseskildring, men den tar også for seg mye om både førsovjetisk, sovjetisk og postsovjetisk tid et område som i dag huser noen av verdens strengeste diktaturer. Erika har tydelig kommet i god kontakt med mange innbyggere, og deres historier og Erikas tolkning mellom linjene og faktene gir flyt og spenning i skildringene. Sånne bøker vil jeg ha mer av!

Godt sagt! (10) Varsle Svar

Fatlands bok om Beslan var meget god, og jeg gledet meg til å lese denne boka. Jeg må innrømme at jeg ble litt skuffet. Fatland skriver godt og innsiktsfullt, men jeg følte ikke at jeg fikk så mye ut av denne. Kanskje er det vanskelig å få med nok når boka skal dekke så mange land. Jeg synes det ble for springende og for lite. Men det er aldri bortkasta å lese Fatland, så jeg gleder meg fortsatt til neste bok. Og flott at man får noe på norsk om land man vet så lite om ellers.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En bok som er mer eller mindre et slags Donald Duck i bokform når det gjelder beskrivelser av land som i Andeby blir kaldt for Langtvekkistan. Masse tullete info om hva de ulike diktatorene finner på...Bør leses som en humorbok...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

BoktimmySynnøve H HoelIngvild SIngeborg GLars MæhlumKirsti Vettran NederhoelAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEllen E. MartolSilje HvalstadLilleviBerit RkaroghNorahKikkan Haugenkjell kNeda AlaeiIngunn SQuijoteHilde VrangsagenJostein RøysetChristofer GabrielsenBentBjørg Elin NærlandIdaJan-Olav SelforsToveJan Arne NygaardLeseaasecamillaWenche VargasEster SINA TORNESedgeofawordThomas KlakeggMcHempettCecilieMari Nordø LommelunMarit HøvdeHilde H  HelsethLeseberta_23