Viser 1 til 8 av 8 omtaler

I veldig mange sider fenget denne boka meg på alle mulige måter. Jeg levde meg inn i historien, hadde dyp medfølelse og sympati med alle personene, var spent på fortsettelsen, ville ikke legge den fra meg. Jeg måtte bare lese videre for å se hva som skjedde. Mot slutten dabbet litt av dette engasjementet av, det ble for mye ståk og bråk og hurlumhei, ikke den rolige fortellingen om 3 generasjoner som den første delen av boka beskriver.
Terningkastene 5 og 6 henger høyt hos meg, og som regel blir bøker som får de terningkastene også mine favorittbøker. Terningkast 4 synes jeg blir for lavt for denne boka, så den får en 5'er, men uten å bli en favoritt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Boken er utrolig bra, og en blir godt kjent med personene. Spennende, trist og rørende historie. En god historisk roman, som er vanskelig å legge ifra seg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I denne boken hang jeg meg veldig opp i den urealistiske David.. Han er alt for snill og perfekt.. Jeg syns historien er spennende og frodig, men måten de gode og hyggelige "folka" i denne boken blir fremstilt er for meg veldig amerikansk.. Ja jeg vet hun er Irsk. :) Men men.. i det store og hele en helt grei dame roman syns jeg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Omtalen fra forlaget er ganske omtrentlig. Greta i nåtid er viet svært liten del av boka. Greta har ikke hovedrollen gjennom hele boka heller, den varierer fra henne til barn og barnebarn og innimellom er det noen andre som er i fokus. Etter en start med nåtids-Greta, begynner handlingen i London da andre verdenskrig slutter. Greta er alene i verden og jobber på en slags "go-go bar". Hun har en venn, og han kommer til å ha stor innvirkning på hennes og hennes etterkommeres liv. Det skjer så mye i denne boka at det tidvis blir litt hesblesende lesing. Realismen og logikken er ikke alltid til stede i handlingen. Det er lite rom for rolige partier med gode beskrivelser, og språket er ikke godt etter min mening. Jeg ser at mange liker boka, og historien er såpass fengende at selv jeg som var irritert ville lese videre for å se hvordan det ville gå, så ikke la meg stoppe en ny leser. :) Alder på leser og antall bøker man har lest sammen med hva man generelt liker har mye å si. For min del likte jeg så godt Orkideens hemmelighet da den kom for rundt 5 år siden at jeg har fortsatt å lese Riley på tross av noen skuffelser, men nå gir jeg meg her. De syv søtrene for bare være.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

God bok, anbefales

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter mye krim er det mulig overgangen til Lucinda Riley ble i største laget. Jeg slet litt med første del av boken, den var kjedelig og jeg hadde følelsen av å ha lest tilsvarende historier mange ganger før. Men like før jeg hadde tenkt å droppe ut tok historien seg opp og ender på en god 3er. Litt strammere regi hadde gavnet boken, den ble i lengste laget.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette var en rørende historie som det var vanskelig å legge fra seg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

mgeLibraritas vTorill Elisabeth RevheimTonesen81tuhamreTor Arne DahlIngunn SLeseaaseAnne Berit GrønbechLilleviMarit AamdalOlemoiraIngunn ØvrebøGro Anita MyrvangKirsten LundAliceInsaneKaroline in WonderMarit Håverstadkjell kHegeIdaHilde H  HelsethHeidi Nicoline ErtnæsHildaSolgunnNeda AlaeiToneEgil KristiansenNina J.B.alpakkaMarianne  Skageingar hJulie StensethCathrine PedersenSimen "Boktimmy" IngemundsenThomas KlakeggritaolineDolly DuckBeathe Solberg