Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Det er ikke så lett å si noe om hva denne boken handler om. Til det har den for mange handlinger, og for mange slutter (14 stykk, for å være nøyaktig). At det er gøy med en interaktiv roman, der man selv velger hvilken vei man vil følge handlingen, er spennende i seg selv. Det som imidlertid gjør boken virkelig spesiell, er hvordan Arnesons fantasi skaper situasjoner man aldri før har lest om. Det er kanskje den minst sannsynlige boken jeg noen gang har lest, men definitivt også den morsomste!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg lurer veldig på hvordan det ser ut inni hodet på denne forfatteren... Det må i alle fall være fargerikt! Ikke bare at den interaktive ideen er smart og må ha vært ekstremt krevende å utvikle, men det kryr av geniale (evt psyke) løsninger. Hvorfor tidsreiser (så langt) ikke fungerer? Hvordan enzymer fra banan og ananas kan brukes med kriminell hensikt? Hvordan befolke Norge? Her løses alt! Og jeg mistenker at det kunne fungert... Bjarte Arneson for president? Ja, bare han ikke driver med Krav maga, så.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

AvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete RambølThomas Heie H.