Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Et annerledes og viktig perspektiv!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er mye å tenke over her, av hva intervjuobjektene forteller, om hvor vanskelig det blir å fortsette å bo i Groruddalen, når man blir en minoritet i eget land. Når de norske barna på skolen blir i mindretall, og noen også blir direkte mobbet fordi de er bare norske, vantro (kuffar), - og som blir sett på som mindreverdige av de som har islam som religion.
Kulturforskjellene er mange, problemene store, og det ser ikke ut som de blir mindre med årene. Spesielt når mange av majoritetsinnbyggerne har helt egne regler for liv og lære, og ikke så lett lar seg integrere i det norske samfunnet. Enkelte (eller egentlig ganske mange?) - lar seg overhodet ikke integrere idet hele tatt, men ser det som et krav at det er vi norske som skal integrere oss etter dem istedet.
Det ender ofte med at de fleste norske flytter vekk fra disse områdene, ut av Oslo.
Hvor går veien videre?
Med egne områder for innvandrede kulturer, og egne sharialover i de muslimske miljøene, slik som det har utviklet seg i England og flere andre steder i Europa ... ?
Mange er bekymret for utviklingen i Norge. Med god grunn.
Man merker det spesielt godt i Groruddalen.

Godt sagt! (8) Varsle Svar

Sist sett

Brit HonningsvågAlice NordliHarald KMads Leonard HolviksiljehusmorHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim BarlaupHilde Merete GjessingPiippokattaBente NogvaDaffy EnglundMargrethe  HaugenIngunn SVannflaskeLisbeth Marie UvaagMaikenStian B. HopeMarianne AugustaRandiACathrine BoreMorten JensenLeseaaseStine SevilhaugInge KnoffGro-Anita RoenKirsten Lundtommy meyer