Viser 1 til 10 av 13 omtaler

Dette var desverre en skuffelse etter å lest de tre foregående bøkene som var kjempe bra. Denne avbrøt jeg etter å ha lest 150 sider og fortsatt kjedet meg. Treg og lite fengende desverre. Håper bok nr.5 i serien,forliset står til forventningene for Frode Granhus skriver veldig bra egentlig. Jeg gir hvertfall neste bok en sjans selv om kistemakeren skuffet meg fordi jeg vet at Frode Granhus kan levere. Jeg liker etterforsker Rino og også Guro som kom inn i bok nr 3 djevelanger som så langt er min favoritt i serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det gode med Granhus er hans språk og hans evne til å skrive utrolig gode krimbøker. De er nesten umulige å legge fra seg. Og å lese slike bøker på kvelden går ut over nattesøvnen!
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God og lettlest krim fra Lofoten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Spennende og godt skrevet.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

koselig politikrm med lofotsprøyt

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Og der har jeg lest alle de 5 bøkene som har kommet om Rino Carlsen så langt - så hva skal jeg gjøre nå!?`Jeg fatter ikke at jeg ikke har oppdaget denne forfatteren tidligere, på den annen side hadde jeg jo da ikke hatt disse bøkene å fortape meg i denne regnsommeren! :o)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Knallbra bok i sin sjanger. Spenning fra start til slutt. En god blanding av action og relasjonsbeskrivelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er den beste boka jeg har lest av Frode Granhus, spennende fra start til slutt. Venter spent på neste!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette var kjedelig, fenget meg ikke i det hele tatt. Mye unødvendig informajsjon i form av bisetninger og et plott eller handling som ikke var spennend etter min mening. Beklager! Mulig jeg har lest for mange av bøkene hans og har for høye forventninger!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er min anmeldelse av Kistemakeren (ekstern lenke)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Reidun SvensliElisabeth SveeNorahTorill RevheimLailaChristoffer SmedaasStian B. HopeTanteMamieAnne Berit GrønbechNinaMads Leonard HolvikGjermund HaugeBjørg RistvedtTine SundalgretemorPiippokattaEgil StangelandSraDevoralibrosMorten MüllerTor-Arne Jensenmay britt FagertveitAnne-Stine Ruud HusevågVannflaskeIngunn SKjell F TislevollKaramasov11Tatiana WesserlingHanne Kvernmo RyeFrisk NordvestmarithcmgesiljehusmorMarianneNIngeborg GGro-Anita RoenSynnøve H HoelWenche VargasHarald KElin FjellheimIngvild S