Viser 1 til 10 av 10 omtaler

Boken virket litt banal da jeg startet å lese. Kanskje på grunn av ordbruken? Jeg vet ikke, men den tok seg raskt opp og endte svært overraskende, og det tror jeg den gjør for deg også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var rett og slett veldig, veldig spennende! Og så bra med en hovedperson jeg på mange måter ikke liker, men heier på likevel. Må få med meg oppfølgeren også!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lydbok. Fart og spenning fra første stund. Hovedperson med stor selvtillit, mange styrker og noen svakheter. Liker du Adler-Olsen og Hjort Rosenfeldt er det stor sannsynlighet for at du vil sluke boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hadde lave forventninger da jeg leste andre anmeldelser på forhånd. Men her ble jeg mildt sagt overasket. Liker du Kristinas andre bøker og hennes skrivemåte, vil du også like denne. Gleder meg til å lese Mios Blues.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har likt de tidligere bøkene til forfatteren, men denne klarte ikke å engasjere. Det er noe med fortellerstilen og plottet som gjør at jeg til slutt skummer gjennom boka. Sjelden jeg havner på så lavt terningkast.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette er 6. boka jeg leser av Kristina Ohlsson, og jeg hadde store forhåpninger. Disse ble dessverre ikke innfridd på noen måte. Jeg klarte ikke å involvere meg i hverken personene eller handlingen. Så denne boka havner i kjelleren og blir aldri lest igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tar litt tid....
(Link til omtale på bloggen min som jeg startet opp et drøyt halvår før jeg oppdaget Bokelskere, derfor legger jeg ut et knippe av de tidligste bokomtalene.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Seriøst skuffende sammenlignet med hennes tidligere bøker. Her har hun skiftet krimsjanger - og mestrer ikke den nye særlig godt. Synd, for hun er utvilsomt en begavet forfatter,

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Linda NyrudStein KippersundElisabeth SveeNinaBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaHarald KTanteMamieEllen E. MartolBård StørePiippokattaJulie StensethRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckKirsten LundTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude JensenTor-Arne JensenBerit RBjørg L.Hanne Kvernmo Rye