Viser 1 til 10 av 16 omtaler

Hørt om igjen i 2019. Adler-Olsen er en favoritt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er ikke den beste boken om Avdeling Q jeg har lest. Den er ganske tykk og drar ut historien som er ganske tynn. Det føltes en stund som at den handlet om at Assad og Mørck dro fra hus til hus og spurte om ting uten å få svar, men det er ikke fult så ille som det. Jeg tror at hvis du har elsket de andre bøkene, som meg, så leser du denne også. Og så håper du på at den neste er bedre.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nei, dette ble for mange sider og for lite innhold. Spenningen uteble for min del.
Hadde det ikke vært for de fargerike hovedpersonene og den fine måten Jussi former sine setninger på, hadde det blitt en toer.
Tror oversetteren Krogstad kjedet seg litt, han også. Her er både skrivefeil og, etter mitt skjønn, en del svake setninger.
Eneste lyspunkt for meg var å få et lite blikk inn i de alternative religioners verden. Eller hva det nå enn måtte hete.
Huttetu så mye dumt mange av oss mennesker lar seg lede til å tro på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tynn suppe fra Jussi denne gangen. Det som redder en treer er at han fremdeles skriver godt, men selve krimplotet, som han tidligere har vært så bra på, er helt bak mål. Et paradoks er jo også at denne boka hvor han har minst å skrive om, er den tjukkeste. Nei her må det skjerping til.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Deilig å lese en god krim igjen. Jeg fryder meg over artighetene i avdeling Q. Personene blir så levende for meg. En smule forutsigbar er den dog.

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er mye humor i denne boka! Noe som har gjort at jeg har kost meg veldig med den :) Hadde likevel forventninger om mer spenning enn denne ga.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne siste boka om Carl Mørck og avdeling Q skuffer stort og føles som en lang ørkenvandring. Ganske så uspennende og alt for lang. Denne og andre bokomtaler finner du på bloggen min Bjørnebok

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Faktisk synes jeg dette er hans beste. Like utroverdig som hans andre romaner, men det er jo Harry Potter-bøkene også. I Den grenseløse er det språklig humor, som når Assad "ikke kan lese ørneklør" (når han mener "kråketær") - og når fikk vi sist en roman fra Bornholm? Her er noen sidestepp inn i oldtidens religioner som vi gjerne tar med på ferden. På Bornholm puster oldtiden deg i nakken: Fremdeles finnes rester av stein- og bronsealderens soltempler:
http://www.historie-online.dk/nyt/bornmus-soltempel.htm

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Anita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorMads Leonard HolvikSigrid Nygaard