Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Dette var en gripende, vakker, litt vond bok. jeg elsket den fra første til siste side. Når det var over, ville jeg ha mer. jeg ville ikke at det skulle slutte, men et sted måtte det slutte. Jeg ble varm om hjertet av å lese denne boken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Utrolig søt historie om hvordan en katt kan gjøre en forskjell i en familie. Frasier er en liten gutt med autisme, som i tillegg har problemer med muskulaturen. Den dagen han får diagnosen autisme, får de også beskjed fra legen om at Frasier aldri vil kunne gå på skole. Etter hvert får moren en ide om å prøve å gi gutten en ny venn, og de introduserer han for omplasseringskatten Billy. De finner straks tonen, og Billy bidrar på flere måter med å hjelpe Billy til å nå mange små mål, som sammen gjør at han utvikler seg mye på få år. Dette var en utrolig koselig og festlig historie, om hvordan et kjæledyr kan være til stor hjelp mot sykdom. For alle som er glad i katter, og tror at det å ha et kjæledyr kan gjøre en forskjell, er dette en bok jeg absolutt anbefaler :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Grete AastorpKatrinGSvein Erik Francke-EnersenEmil ChristiansenGro-Anita RoenOdd HebækMarianne MSynnøve H HoelReidun SvensliJulie StensethBerit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika Svarstad