Viser 1 til 2 av 2 omtaler

La det snø er tre kjærlighetshistorier som krysser hverandre og blir til en. Det er julaften og en snøstorm bygger seg opp. Den første historien handler om en jente som må ta toget til noen slektninger fordi foreldrene har blitt arrestert. Snøstormen gjør at toget ikke kan kjøre videre og hun blir sittende fast. Den andre historien handler om en gutt og to venner. Det er sent på kvelden og telefonen ringer, en venn ringer og sier at han har fått besøk av noen cheerleadere i butikken, at toget har stoppet og de kommer ikke videre. Noen andre har også fått denne beskjeden og det blir et kappløp om hvem som kommer først til butikken. Den siste historien handler om en jente som har kjærlighetssorg. En av venninnene hennes har fått en minigris i gave og vil at hun skal hente den. Det går ikke alltid som det skal, hun jobber på Starbucks og glemmer minigrisen, så hun må kjappe seg til dyrebutikken. Når hun kommer til butikken er det allerede noen som har tatt grisen. Hun må finne grisen før venninnen finner det ut og hennes livskjærlighet leter etter henne.

Jeg synes dette er en av de beste kjærlighetshistoriene jeg har lest. Når jeg leser klarer jeg å forestille meg et bilde i hodet. Den er spennende og romantisk på samme tid. Jeg blir så oppslukt av boken at jeg ikke klarer å legge den fra meg. Jeg anbefaler alle som liker kjærlighet og romantik om å lese denne boken.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tre kjærligheshistorier som foregår på julaften. Et voldsomt snøvær har skapt problemer for trafikken. Men disse problemene er også utgangspunktet for tre vintereventyr. Historiene er knallbra! De er både morsomme og spennende. Jeg ble helt oppslukt og så hele boken for meg som en film mens jeg leste den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

GladleserTove Obrestad WøienStig THarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekSynnøve H HoelIreneleserFindusBjørg Marit Tinholtgretemor