Viser 1 til 10 av 18 omtaler

Politietterforsker Fabian Risk, har flyttet tilbake til Helsingborg med familien. Barndomsbyen har forandret utseende til det bedre, men noe er fremdeles det samme. Som skolen han gikk på. Der politiet nå har funnet sløydlæreren brutalt drept. Hendene er kappet av, og ved siden av liket, ligger et gammelt klassebilde. Fabian Risk er også med på det bildet, men bare offerets ansikt er krysset over med tusj. Snart viser det seg at drapsmannen har flere ofre i kikkerten.

En skikkelig sidevender som ikke er for sarte sjeler!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En sløydlærer blir funnet drept på sløydsalen. Ved siden av den døde ligger et gammelt klassebilde fra 9. klasse, der ansiktet hans er krysset over. Fabian Risk, etterforsker i Helsingborgpolitiet, blir trukket inn i etterforskningen. Den drepte er nemlig en av hans gamle klassekamerater.

Spennende bok, og fin avslutning på krimåret 2019.

Les hele omtalen her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For all del, boka er veldig spennende og enkelt skrevet - alt det en krimbok bør ha. Men, veldig bestialsk og ganske så usannsynlig. Og ikke minst nok en litt irriterende politietterforsker som går sine egne veier. Har likevel gitt den et forholdsvis bra terningkast, pga pageturner-effekten.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken likte jeg. Spennende fra start til slutt. Godt skrevet og karakterene i boka likte jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Utrolig spennende fra starten av, Slutten var imidlertid litt for heftig og overdrevet, men alt i alt god krim

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Får bare en treer av meg pga den grove volden, som jeg mener blir spekulativ og unødvendig. Men for all del, den er spennende selv om den blir lite troverdig (og litt irriterende) for min del. Kommer ikke til å lese bok to i denne serien.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En spennende krimbok av ypperste klasse. Visse scener var så sterke at jeg ble fysisk kvalm, og det er ikke mordene jeg sikter til. Kunne ikke lese fort nok og holdt nesten pusten i 636 sider.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har holdt på med denne noen uker. Den begynte bra, veldig bra, men etterhvert har jeg fått litt problemer. Sliter med å komme meg igjennom. Den er litt merkelig også... Det at en person liksom er så vanlig at man ikke legger merke til ham... Det virker usannsynlig. Jeg har 100 sider igjen. Syns det hele ble litt langdrygt. Men det er dumt å legge den vekk når det er så lite igjen... Er usikker på om jeg vil lese denne forfatteren igjen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ei bok med høyt tempo -vanskelig å legge fra seg. En intelligent politietterforsker som følger spor uten å informere avdelingen. Ganske enkelt språk, kronologisk fortalt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Stig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin Eftevand