Viser 1 til 9 av 9 omtaler

Min var lydbok. Forfriskende innslag mens middag blir laget. Spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg synes Dødt løp er fint skrevet og virkelig spennende.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Frisk og spennende denne Kurt Aust thrilleren fra Tour de France. Veldig annerledes enn det meste i denne sjangeren. Absolutt en bok verdt å få med seg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sykkelritt er jeg ikke særlig interessert i. Eneste grunnen til at jeg likevel kjøpte denne boka, var at forfatteren er Kurt Aust.
Skulle jo ønske det var en ny bok i serien om Thomas av Boueberge og Petter Hortten jeg hadde i fanget, men her må jeg nok vente litt til(?)
Når jeg, trass i min manglende interesse til Sykkelsport, likevel satte meg ned for å lese denne boka, var det i tillit til at Kurt Aust greier å få noe bra ut av dette temaet også.
Og det greide han, med glans.
Historien starter med et drap som muligens kan knyttes til sykkelsporten og det kommende rittet Tour de France. Mistanken om at dette kan dreie seg om noe ”større” dukker opp. En dristig plan legges for å avsløre morder(e?) og deres komplott.
Vår Norske helt Erik får helt spesielle oppgaver som deltager i ”Touren” og vi følger han gjennom etappe etter etappe, inntil den siste parademarsjen inn til Paris. Han har ingen lett oppgave. Hvem er venn og hvem er fiende?
Mye dramatikk oppstår under veis og spenningen stiger i boka for hver etappe hans team legger bak seg. Samtidig trekkes vi inn i Eriks litt uheldige forhistorie og en tung familietragedie avtegnes bit for bit. Denne viser seg, helt til slutt, å ha en helt annen forklaring enn hva Erik selv forestilte seg.
Boka er troverdig skrevet og etter mitt skjønn meget realistisk. Jeg tror på det som skjer. Heltene er ikke superhelter og skurkene er mest som litt skumle kulisser å regne. Vanskelige å få øye på, selv om mistankene er mange. Og mye skjer, så de må jo være ett eller annet sted?
Alt i alt en meget vel skrevet bok med spenning på høyt plan, hele veien.
En solid femmer fra meg

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jag har aldrig varit ett dyft intresserad av cyckeltævlingar, men hær i den hær spænnande boken blev jag helt pløtsligt intresserad av att hålla koll på de olika cyklisternas placeringar och om de eventuellt var en av de fyra... Kommer nog att læsa om boken om något år. Den var vælskriven och med ovæntade hædelser. Ælskar oførutsægbara bøcker och detta ær en av dem!

Godt sagt! (1) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar
Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her er min anmeldelse av Dødt løp. (ekstern lenke)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dødt løp - thriller fra Tour de France. Som omtalen fra forlaget sier - Erik Norse, dømt for bildrap, da ha kjørte i beruset tilstand og kjæresten døde - skal sykle Tour de France. Noen er involvert i en form for svindel, og Erik skal på vegne av politiet forsøke å finne ut hva som foregår.

Jeg koste meg med denne boka! Dette er lett underholdning - som man kan bli nokså oppslukt av. Det mest spennende er alt som har med sykling å gjøre. Strategiene, rollene i laget, vi følger løpet gjennom hver etappe. Jeg kan ingenting om sykling, men syntes jeg lærte mye. Plottet og karakterene er ikke all verden, men boka totalt sett er absolutt verdt å lese - likte denne bedre enn mye annet innenfor lett krim.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Anne-Stine Ruud HusevågHarald KEgil StangelandAlice NordliTine VictoriaAvaTor-Arne JensenHanne Kvernmo RyeRisRosOgKlagingJarmo LarsenFrode Øglænd  MalminGroSolEli HagelundAud Merete RambølBeate KristinNtotheaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudalpakkaHilde Merete GjessingConniePilarisKjerstiSynnøve H HoelBjørg RistvedtEllen E. MartolLena Risvik PaulsensiljehusmorFindusChristoffer SmedaasAnn ChristinNina M. Haugan FinnsonBeathe SolbergJan Arne NygaardVannflaskeMarit HåverstadKirsten LundMonica CarlsenArne SjønnesenMartinReidun Svensli