Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Umiskjennelig Arto, men ikke blant hans beste.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Inte Paasilinnas allra bæsta, men det ær med hans nivå bra nog. Burlesk ær væl bara førnamnet...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Gud er sliten. Han har egentlig vært det siden 1. verdenskrig. Sankt Peter og erkeengelen Gabriel får i oppgave å finne en vikar 1 års tid, så Gud kan få hvilt seg litt. Dette er selvsagt ikke gjort i en håndvending, men ved Guds inngripen blir den finske kranføreren Birger, kalt Pyrjeri valgt.
Han får selvsagt opplæring før Gud trer til side, og det skal vise seg vanskeligere å være Gud enn Pyrjeri trodde.

Humor og etikk går hånd i hånd, i denne "nye" boken fra Paasilinna. Det vil si ny på norsk. I Finland kom den ut allerede i 1989, så de historiske personene er noe utdaterte som sådan uten at det setter en stopper for latterkulene.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ikke ofte å oppleve en alvorlig bok, med et alvorlig tema, samtidig er morsom. Jeg koste meg med denne boken. Gud som ble sliten og ville ha en ferievikar. Valget falt på kranfører Birger Ryynanen. Og der starter historien som førte til at blant annet himmelen ble flyttet.

"For et par tusen år siden prøvde Gud å sende sin sønn Jesus for å roe ned menneskene. Tiltaket ble mislykkes. Mennesket fulgte sin natur, gjorde Jesu liv til et rent helvete, gutten ble mobbet, og mange tok han heller ikke på alvor. Til slutt....."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Lisbeth Marie UvaagMarianne MTor Arne DahlHilde VrangsagenWilliam BillisonSraDevoralibrosBeathe ArnesenReidun SvensliMarit AamdalTor-Arne JensenNora FjelliBjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonje