Viser 1 til 10 av 13 omtaler

Jeg er klar over at denne boken har fått blandet mottakelse og etter en bra start sklir historien ut på et vis og oppleves både langtekkelig og rotete. Ble litt skuffet, men skal etterhvert gi neste bok en sjanse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Lettlest, men får ikke helt følelse av innlevelse i boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Min andre bok av A K Rohde.
Fant ikke den store lesegleden her. Et, etter min mening, unødvendig stort persongalleri gjør at man lett misser poenger her og der. Det vrimler jo av politimestre, visepolitimestre, politiinspektører, politisjefer, avsatte politimestre osv. osv. I opptil flere distrikter...
Dertil synes jeg deler av historien er lite troverdig rett og slett. Ikke minst de siste 50 sidene, hvor forfatteren "skrur av lyset" og fører hovedpersonene bokstavelig talt under jorden.
Forutsigbart og nokså klisjé preget. Ikke særlig spennende egentlig.
På den positive siden skriver hun jo bra, og saken hun tar opp er både høy-aktuell og beskrevet med overbevisende innsikt.
Noe spenning tilføres også i forholdet Wilma har til sin usympatiske og sleske sjef Tone. Men også her blir det litt for mye. Det er rett og slett vanskelig å tro at en sjef med såpass mange dårlige egenskaper kan overleve som sjef.
Tror AKR hadde gjort boka bedre ved å forenkle historien en del og redusere persongalleriet til det halve. Da hadde det kanskje også blitt plass til å bli bedre kjent med hovedpersonene i boka. Slik de fremstår nå er de fleste bare et navn bak en handling, som helt flate objekter.
Nei Kristin, du kan bedre. For dette får du bare en treer.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Temaet er alvorlig, og burde kanskje få mer fokus og ressurser i virkeligheten også?
Jeg leser helst ikke rene politietterforskningsromaner, det har lett for å bli for kjedelig rett og slett. Det gjelder denne også.
Hanne Kristin Rohde har nok god greie på politiarbeid og etterforskning, - men ...
Jeg liker best krim der forfatteren evner å gå inn i hodet på forbryterne, og klarer å beskrive deres tanker og følelser (og handlinger) på en realistisk måte.
Jeg forstår ut fra handlingen i denne boka at det må være en krimbok som har kommet før denne, i og med at det flere ganger blir henvist til ting som har hendt før.
Men det spørs om jeg gidder å lese flere bøker med disse hovedpersonene.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Denne boken ble avsluttet før slutt da den var innviklet og det kom inn rundt 20 personer ganske fort..

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En helt magiskt spännande bok som tar upp ett otroligt bedrövligt faktum; att hundratals barn försvinner från flyktingförläggningar utan att de eftersöks seriöst...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Her er min anmeldelse av Bare et barn (ekstern lenke)

Godt sagt! (3) Varsle Svar
Denne teksten røper noe fra handlingen i en bok. Klikk for å vise teksten.
Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hanne Kristin Rohdes oppfølger til suksessromanen Mørke hjerter begynner dramatisk når en journalist og en politiadvokat drepes på en pressekonferanse på politihuset i Oslo.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Andre bok om Wilma. Lett å lese. Korte kapitler. Viktig tema. Jeg er så glad i norsk- og nordisk krim. Denne får meg ikke helt med. Likevel leste jeg videre fordi jeg ønsket det skulle endre seg. Sitter utafor boka og leser, liksom. Får tanker om at Rohde forsøker å skape en "riktig" krim, med blandingen mellom privatliv og etterforskerjobb som f.eks Horst gjør så utrolig bra. For meg henger det ikke sammen. Ser ikke hele Wilma. Resten av persongalleriet blir også noe flate. Er nok Bjarne med gulltanna jeg ser best for meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Sol SkipnesStig TKirsten LundBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasHanne Kvernmo RyeKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienHarald KNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinRufsetufsaIngeborg Kristin LotheCecilie