Viser 1 til 4 av 4 omtaler

En 4 pluss bok. Litt trekk for noe langdryge avsnitt innimellom. Synes også at Tom Bryce er vel overbærende med sin kone og pengebruken. Virker usannsynlig veik. Bra plott, liker måten Peter James skriver på.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Andre bok om Roy Grace.

Tom Bryce driver eget firma. I starten gikk det strålende, men nå peker pila nedover. I tillegg er kona hans hekta på eBay med mere, og han har ikke tatt mot til seg for å sette henne inn i deres økonomiske situasjon.

En medpassasjer på toget, glemmer igjen en CD, og i stedet for å legge den på hittegods, tar Tom den med seg hjem. Det er noe han kommer til å angre bittert på. Filmen på CD`n viser et brutalt mord, før alt forsvinner, og Tom vet ikke hva han skal tro. Var det en troverdig filmtrailer, eller var det mord? Da familien hans trues på livet, skjønner han at det må være det siste.

Synes faktisk det går tregt i forhold til første bok i serien. Tar seg noe opp, men den når ikke opp til «Levende begravet».

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har ikke blitt helt klok på denne boka. I perioder er den kjempebra, både spennende, godt skrevet og med god fremdrift. Andre ganger stagnerer det totalt, deler av boka kunne godt vært utelatt.
Men det er en spennende bok totalt sett, og den har en litt annen vri enn den typiske krim-boka. Terningkast 4.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Roy Grace, Brighton

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tore HalsaTorill RevheimDemeterHarald KJulie StensethGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundKirsten LundGrete AastorpAnniken RøilIreneleserInger-LiseReadninggirl30Monica CarlsenJarmo LarsenStine SevilhaugTor-Arne JensenAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaFrode TangenPernille GrimelandBerit RLars MæhlumLailaNina SolåsLene AndresenIngunn SDolly DuckHanne Kvernmo RyeKaramasov11RufsetufsaTine SundalSynnøve H HoelaRmaNdA BaisTine VictoriaTone Maria JonassenWilliam Billison