Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Nå er jeg ikke en 100% elsker av bøker men av og til er det godt å lese litt, jeg er veldig kresen på bøker men denne boken tok jeg bare tilfeldig på skolebiblioteket og begynte å lese, etter en time var jeg allerede fast i historien til Hildi og de to jentene. jeg synes at denne boken ikke passer voksene personer ( over 15 år ) for denne boken er ikke så mye i kategorien grøsser, mer i komedie, for det er mange artige hendelser eller setninger mange gamle personer vill forstå, men de som har kritisert denne boken er over ihvertfall 25-30 år, de vill ikke se det så komisk med noen linjer, så derfor er denne boken så genial! det er full av spenning og en type mystikk som kommer godt frem, som hvordan demonen zamiel egentlig ser ut eller når jentene våkner i hytta, det kommer godt frem hvordan hun ene har det!
PS dette er ikke kritikk til de som har allerede har skrevet en komentar til denne boken, men det er min personlige mening.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Personlig så ble jeg skuffet av denne boken. Det ble tungt å lese og historien virket inkonsekvent. Det var nesten så jeg valgte å gi slipp på denne boken før slutt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Julie StensethPiippokattaLisbeth Marie UvaagGrete AastorpTone HTone SundlandElla_BSol SkipnesHanneDemetersiljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenIngeborg GKjersti