Viser 1 til 4 av 4 omtaler

Eirik Husby Sæther "Judaskysset"

En ung mann blir funnet død på et offentlig toalett på Oslo S. Mikal Wulf på kriminalvakta i Oslo rykker ut. Det ser ut som en overdose, men under obduksjon oppdager det at det er noe mistenkelig med nålestikket. Den avdøde har tidligere har bodd sammen med Mikal, fosterbroren William og faren. Mikal vil ikke dette skal komme fram offentlig. Ingen i politiet kjenner familiehistorien hans, og han ønsker ikke å avsløre hemmelighetene sine. I «Judaskysset» følger vi brødreparet, Mikal, som er politi, og den kriminelle fosterbroren William, mens de prøver å nøste opp omstendighetene bak det kamuflerte drapet.
Dette er ei bok jeg anbefaler. En sterk historie om livet som narkoman, og hvordan det påvirker deres pårørende. Eirik Husby Sæther er selv politimann, og skriver troverdig både om politiets og de narkomanes hverdag. Jeg kommer absolutt til å lese mer av denne forfatteren. Bøkene om Mikael Wulf anbefaler jeg sterkt å lese kronologisk
Karakter 4

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tilsammen ble det for mange scener der jeg vemmes, og det tok vekk interessen min for å lese videre. Men jeg fullførte, og tror at denne boken kan treffe mange. At den kan være et vitnesbyrd om hvordan mennesker vi ikke tenker på har det hver dag. Men man må være litt sterk for å ta disse scenene og.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kjempe bok, denne likte jeg veldig. Det som gjorde boken så bra i mine øyne var måten forfatteren klarte å få frem synspunktene fra de forskjellige personene, rusmisbrukeren, pårørende, bekjente og ordensmakten.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det er en bra historie, og et troverdig plott, men jeg savner mer spenning slik som de andre bøkene hans!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundHanne Kvernmo RyeSigrid NygaardHarald KNina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidi