Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Daniel kommer tilbake fra å ha kjempet i første verdenskrig, og siden moren har dødd mens han har vært bort flytter han inn til en eldre kvinne i landsbyen. Kort tid etter blir hun syk og dør, men i stedet for å rapportere det begraver han henne i hagen, men later som hun fortsatt er i livet ovenfor de andre i landsbyen.

Utenom det går han stadig på besøk til søsteren til en barndomsvenn som omkom i krigen. Daniels minner fra det som skjedde under krigen er også flettet inn i historien. Men ettersom tiden går får naboene flere og flere spørsmål om hvor det har blitt av vertinnen hans.

Jeg synes premisset for denne historien, at han skulle gravlegge vertinnen sin i hagen selv om hun døde naturlig, er ganske far fetched og jeg synes heller ikke Dumore skriver så engasjerende.

Boka er grei nok, men siden det finnes så mange veldig bra romaner med handling fra denne perioden er ikke denne en jeg vil anbefale.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Helena EKarina HillestadmoiraJenny Dahl BakkenReidun SvensliBerit RmgeEivind  VaksvikDolly DuckHanneTine SundalNatalieLibraritas vHeidiAinaFrode KinserdalBentTone SundlandCamilla RødjeSiljeTonje-Elisabeth StørkersenJeanetteLindaBJostein RøysetTone HStjernekastBoktimmyrubbelRisRosOgKlagingJulie StensethHildaKristofferMette-MBenteTor Arne DahlKorianderAgathe MolvikMichelle Engel JegerudMariaerlend kongsvoll