Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Ble for meg an ganske langtekkelig bok. Mye detaljer som gjør at spenningen kommer noe i bakgrunnen. En bok om doping og penger.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av en eller annen grunn som jeg ikke kan forklare, har jeg en motvilje mot skandinaviske forfattere (stort sett). Derfor var jeg tvilende til å lese denne, men jeg gjorde det et forsøk.
Merker at det ikke er en oversatt tekst, og det drar opp. Plottet er også forsåvidt spennende, men det blir for mye frem og tilbake mellom to mysterier, og jeg klarer ikke helt å følge med. Terningkast 3.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Var usikker på om jeg skulle gi denne 3 eller 4. Skulle vært halve poeng! Bra bok og historie, men til tider litt komplisert og vanskelig følge. Litt brå slutt. Savner en clossure. Kommer det en oppfølgende?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Lite troverdig
(Link til omtale på bloggen min som jeg startet opp et drøyt halvår før jeg oppdaget Bokelskere, derfor legger jeg ut et knippe av de tidligste bokomtalene.)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Plottet i seg selv er bra nok, men det ble altfor mye lege/medisin-prat her!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Nina SolåsPiippokattaElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGBeathe SolbergMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAvaAud Merete RambølThomas Heie H.Turid KjendlieStine AskeMads Leonard HolvikIngebjørgGroStig TChristoffer SmedaassiljehusmorCarine OlsrødBrit HonningsvågAlice NordliHarald KHanneTine SundalAnne-Stine Ruud HusevågEllen E. MartolStian AxdalBjørg RistvedtHeidiElin FjellheimEirin EftevandChat_noirGodemineRufsetufsaMorten MüllerHanne Kvernmo RyeHallgrim Barlaup