Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Elizabeth er ei suksessrik kvinne som driv sitt eige interiørfirma og har alt på stell. Utanom den meir dysfunksjonelle familien sin. Ho tek seg av nevøen Luke på 6 år fordi den yngre søstera ikkje klarer rolla som mor. Faren er stille og mutt, og ventar på kona som stakk av for mange år sidan. Sjølv om det verkar som Elizabeth har orden på alt, kan ein skimta ei krise under overflata.
Luke får ein fantasiven som irriterer vettet av Elizabeth. Men etter ei stund blir denne fantasivenen synleg for Elizabeth også. Ivan sin jobb er å hjelpa barn som har det vanskeleg ein periode. Men etter å ha vore med Luke ei stund ser han at det ikkje er Luke som har det vanskeleg, men hans hardt arbeidande tante. Snart er han i gang med å snu opp ned på kvardagen hennar.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nok en nydelig bok fra Cecelia Ahern. Les hele omtalen min ved å klikke her

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Merkelig bok. Alt dette med at Ivan var usynlig, også var han ikke det, også var han det igjen, var bare rart. Greit at mennesker kommer inn i livet vårt og endrer oss, men absolutt ikke på den måten. Jeg likte som sagt ikke boka noe særlig, og vil heller ikke anbefale den videre. Er ikke verdt tiden man bruker på å lese den, etter min mening.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

ingar hSynnøve H HoelTorill Elisabeth RevheimHildaGodemineJorund KorbiReidun AngellIdaGro Anita MyrvangHarald KHilde H  HelsethgretemorJulie Stensethtove NessIna Elisabeth Bøgh VigreEllen E. MartolBjørn SturødMerethe SolstadAnna-PiaLisbeth Kingsrud KvistenEster SlillianerTheaYvonne JohannesenJenny Dahl BakkenIngunn ØvrebøReadninggirl20Sigrid NygaardSolgunnNinaTine SundalmoiraRisRosOgKlagingEmil ChristiansenTonesen81andreas h. o.HildeWencheToveBård Støre