Viser 1 til 10 av 17 omtaler

Dette er en koselig og hyggelig bok. En veldig fin sommerbok til late dager på stranden. En bok som får deg til å føle deg bra. Den inneholder ingen store sannheter eller løsning på problemer, men det smyger og virvler og danser seg gjennom en fortelling og gir deg en fin lesestund.
Hele min omtale finner du på bloggen min Betraktninger

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er herved en av mine nye favoritter. En skikkelig feelgood historie! Det jeg virkelig liker er at innimellom handlingen fra nåtiden, får vi et innblikk i hva slags person Amy Harris var, via hennes egne brev til Sara.

I tillegg til at jeg liker hvordan boka er skrevet, kan jeg ikke annet enn å bli sjarmert av alle personlighetene i denne boken. Det jeg tror jeg liker best er stå-på viljen til innbyggerne i Broken Wheel (inkludert Sara) og nostalgien og tilhørigheten de føler for sitt eget hjemsted. Å lese om hvordan de arbeider så hardt for å inkludere Sara er rørende.

Dette er kanskje ikke stor litteratur på noen som helst måte, men det trenger det heller ikke å være, når boka er full av varme og sjarm.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en feelgood roman, i ordets rette forstand. En lettlest roman med enkel humor og forutsigbar handling. Boken er full av kjærlighet, lengsel, drømmer og småbyliv. Med en stor dose humor strødd over. Leserne i Broken Wheel anbefaler er en bok som passer å lese ved bassengkanten på sydenferie eller i sola ved hytteveggen. Den passer nemlig utmerket som en avkoblingsbok. Vær bare klar over at høye fniseanfall kan forekomme. For full anmeldelse, se: edgeofaword: Leserne i Broken Wheel anbefaler

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var veldig hyggelig. Mye bedre en gjenomsnittet

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette var en bok med ideer Jeg har notert og notert forfattere og titler og midt IOC det fulgt en spennende morsom rørende intrige Denne boken blir jeg gla av

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Herlig bok! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det eneste jeg trengte var en god solstol, litt lett skygge under trærne og noen timer helt ledig tid - og denne boken. Så var det bare å kose seg da. Absolutt ikke den beste boken jeg har lest, men det var heller ikke på noen måte bortkastet tid ! Vi bokelskere lar oss vel alltid fascinere av bøker som referer til andre bøker og ikke minst andres kjærlighet til bøker. Dette er vår verden, - som vi elsker ! Så da bærer i hvert fall jeg over med at både handlingen og stilen sikkert kunne ha vært enda litt bedre, og anbefaler den til alle som har tid til overs for en kosestund i skyggen under et tre.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

koselig feelgood bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Forfattaren er tydelegvis glad i litteratur, og er nok også svært belest. Det er dessverre ikkje nok til å skriva bøker sjøl. Det er ikkje utan grunn at det er langt fleire lesarar enn forfattarar her i verda. Bivald pakkar inn forteljinga i klisjear, forutsigbar handling og eit til tider dårleg språk. Det einste som løfta romanen litt var ein god porsjon humor, samt breva frå Ann Harris, sjølv om ideen er mykje betre brukt i to av bøkene ho omtalar: Helene Hanffs 84 Charing cross road og Mary Ann Shaffers Guernsey forenig for litteratur og potetsskrellpai. Det er verkeleg to perler. Eg vart skuffa over denne boka.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Fin debutbok. Går inn i sjangeren: singel dame drar til fremmed strøk for å ha tid for seg selv. Og jammen dukker ikke drømmeprinsen opp. Spenningen ligger (som vanlig) i om hun tar han , eller ikke.....
Sommerlektyre / strandbok

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Morten MüllerTanteMamieKirsten LundHanne Kvernmo RyeLilleviAvaTine SundalHilde AaDaffy EnglundTom-Erik FallaÅsmund ÅdnøyBeathe SolbergJulie StensethPiippokattaElisabeth SveeIreneleserAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars Mæhlum