Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Tal fra Ulve-stammen har rukket å bli åtte vintre gammel - med andre ord er han stor gutt og klar for å være med på jakt med de store gutta! Bare dumt at ingen andre syns at han er klar for å fra ut på jakt. I stedenfor må han hjelpe mamma med å plukke bær: KJEDELIG!
Men så møter han et svært og farlig dyr ute i skogen- er han klar for å takle en slik utfordring? Heldigvis er det hjelp å få- om enn fra uventet hold....
Dette er en spennende lettlest serie for barn som nettopp har knekt lesekoden, eller de som bare elsker bøker om vennskap, eventyr, skumle sabeltigre og svære mammuter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Unggutten Tal går langt fra hjemmet sitt for å plukke røde bær. På veien blir han skremt av ville dyr, men han møter også en venn. Fin bok for 2-4 klasse.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeKirsten LundHarald KVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SsomniferumBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesStig TBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudLinda NyrudWenche VargasKatrinGVibekeAvaCarine OlsrødReidun Anette AugustinGladleserTove Obrestad WøienNinaMaikenbandiniJulie StensethPiippokatta