Viser 1 til 1 av 1 omtaler

Dette er en velskrevet bok. Den sluttet aldri å imponere! Den har et helt annet scenario en andre bøker, for her følger du en som blir ond, ikke en som blir snill og bra. Det er som Darth Vader, bare jenteform. Du er italia 1360 tallet. Svardedøden (the black death) har rast igjennom landet. Enkelte barn har merkelige arr etter pesten, og enkelte får krefter som ikke tilhører denne verden. De blir kalt The Young Elites. Mens noen elsker dem, er det andre som hater dem. Så garden i slottet dreper alle som kan være en elite. Adelina er en elite, og blir tatt inn i the dagger klanen. En gruppe eliter som ønsker å velte makten i landet. Men Adelina er den sterkeste og farligste av dem alle, og ikke alle ønsker å se henne leve, ikke engang klanen hun er i. Og med det, begynner hun å miste seg selv, hun blir bedratt, løyet til, prøvd drept og mye mer, og hun ønsker å ta igjen på alle som ønsker henne og søsteren hennes vondt. Hun mister seg selv mer og mer med kreftene hun har. Vil det være noe mer godt igjen i henne til slutt?
Jeg satt igjen med følelsen av tomhet. Jeg ønsket å lese mer, men det var ikke mer å lese. Det falt noen tårer i løpet av boken! Du er vitne til en som ikke har noe mer igjen å leve for, en som ikke ha noe annet valg en å gå over til "den mørke" siden. En sterk og bra bok. Den får en solid plass blant mine favoritter. Nå må den neste boken komme kjapt! (rotete omtale, jeg vet)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørg RistvedtSolBookiacVibekeSigrid NygaardTone Maria JonassenLailamgeDolly DuckKetilDemeterEvaJulie StensethTove Obrestad WøienedgeofawordKirsten LundAnn ChristinmarithcBerit RHilde H HelsethTone HTor Arne DahlHarald KRune U. FurbergalpakkaHanne Kvernmo RyeTatiana WesserlingTine SundalPer LundTonjeTore HalsaTorill RevheimGunillaLena Risvik PaulsenJan-Olav SelforsTone SundlandEli HagelundGrete AastorpAnniken RøilIreneleser