Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Rett og slett en utrolig interessant, lærerik og god bok om Knut Hamsun. Kombiner den gjerne med "Guddommelig galskap"-serien om Knut Hamsun som ligger på NRK.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Knut Hamsun en av de få forfatterene jeg ikke har skjønt meg på. Vell var han en av verdens beste forfattere og er en av de 4 store i deg, men hvorfor i all verden skulle han til Hitler. Leser du denne boken får du svaret. Jeg sitter i hvertfall igjen med ein følelse på at her Hamsun hadde en form for svik til det norske land. Så les boken og lær deg å kjenne Knut. For en har aldri vært så nær en beskrivelse av denne forfatteren så vi er i dag.

Godt sagt! (2) Varsle Svar
Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Berit REllen E. MartolPiippokattagretemorAnn ChristinVibekeAnneWangKirsten LundHarald KReidun VærnesToveHanne Kvernmo RyeMarteBjørg L.Mads Leonard HolvikIngunn SAndreas BokleserEivind  VaksvikMarenTonesen81BenedikteTove Obrestad WøienKristine LouiseAnne Berit GrønbechIngunnJRufsetufsaJarmo LarsenChristofer GabrielsenTrude JensenMonika SvarstadTurid KjendlieBjørg  FrøysaaTonjeJulie StensethOleMorten MüllerTanteMamieLilleviAvaTine Sundal