Viser 1 til 5 av 5 omtaler

Boken handler om Petter Northugs vei til toppen etter fyllekjøringen 4.mai 2014. Den omhandler hans egne tanker om det som skjedde, nærmeste familiens tanker og støtteapparatet sine vanskelige avgjørelser etter hva som skjedde den skjebnesvangre natten.

Jeg synes at boken var spennende og interessant, men den var veldig avansert skrevet så den var litt tung å lese. Den kunne nok vært litt mer "barnevennlig" skrevet. Men eller var det en bra bok med mye viktig og bra informasjon. Anbefales i alle målgrupper, men man bør ha fylt 12 år for å få ordentlig utbytte av boken.Terningkast 5

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boken handler om Petter Northugs fyllekjøring, Petters barndom, Petters familie og alle triumfene hans. Boken passer for personer som er langrenns interesserte og passer for alle fra 10 år og oppover. Jeg synes boken er godt skrevet og jeg lærte mye interessant om Petter Northug.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig bra!!!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

En lengere bokomtale har jeg postet på min blogg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne boka er etter min mening ikke verdt å lese, med mindre du er veldig stor fan av Northug.. Lite nytt som ikke alt er kommet frem i media hva gjelder fyllekjøringa, og ellers mye selvskryt av familien Northug, og litt for mange sider om sponsorer og hva de får ut av å dette. Føler nesten jeg leste en reklamebok om Coop til tider.. Nå har jeg aldri vært noen stor fan av Northug (heller ikke mislikt han), men jeg var vel likevel mer begeistret for han før jeg leste boka enn etter. Men at han er Norges beste skiløper er det vel ingen tvil om :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ingar hHeidi Nicoline ErtnæsBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeMads Leonard HolvikIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo LarsenSissel ElisabethAnniken LDolly Duck