Viser 1 til 2 av 2 omtaler

Veldig godt skrevet. God spenningsoppbygning og den driver lett. Jeg liker ikke helt måten de omtales de som er enda et hakk under henne på den sosiale rangstigen på skolen, men det er vel så brutal virkeligheten kan være. Jeg liker godt skildringen av hvordan uventede vennskap plutselig kan oppstå. Det er mye å reflektere rundt i denne boka. Kanskje Anne Bea burde være en litt bedre venn selv?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette var bra! Ikke bare er boka morsom, den viser på en utmerket måte hvor utrolig snevre de sosiale rammene for unga er. Hvor håpløst det er å passe inn om du ikke er helt A4 og vel så det. Liker også at det faktisk er oppegående voksne i denne boka, for de finnes vel, de? Ikke alle lærere og foreldre er idioter? Litt klisjeprega mot slutten, men det tåler vi. Utmerket mellomtrinnsbok, tenker jeg.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Sist sett

Åsmund ÅdnøyBeathe SolbergJulie StensethPiippokattaElisabeth SveeIreneleserKirsten LundAstrid Terese Bjorland SkjeggerudNinaHarald KLinda NyrudStein KippersundBjørg Marit TinholtMonica CarlsenTurid KjendlieTheaTanteMamieEllen E. MartolBård StøreRolf IngemundsenFindusSolveigBertyHilde Merete GjessingBjørg RistvedtSolDolly DuckTonesen81Pi_MesongretemorEivind  VaksvikLars MæhlumBur1LailaAvaLilleviArveLeseberta_23Akima MontgomeryTrude Jensen