Viser 1 til 3 av 3 omtaler

Denne boka tok pusten fra meg på godt og vondt. Det er sikkert tjue år siden jeg leste den, slik at detaljer har bleknet. Forsøkte et par bøker til av samme forfatter, men de satt ikke på samme måte.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

En snedig historie som for meg blir alt for rotete fortalt. Man kunne fint fått frem det mentale kaoset på en mer ryddig og oversiktlig måte. Historien blir ødelagt av det som for meg lite struktur, men for all del, medlemmene i lesesirkelen fant så mye å snakke om at enkelte ville lese boka en gang til etter at de hadde fordøyd den litt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I begynnelsen var dette en høyst forvirrende bok med mange løse fragmenter, men etter hvert falt brikkene på plass. Dette er en ufattelig trist bok om fattigdom både i ånden og i fysisk forstand. Og om et bitte lite samfunns harde krav til "normalitet" og om det å passe inn.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

siljehusmorsomniferumMads Leonard HolvikSigrid NygaardHeidi Nicoline Ertnæsingar hBeate KristinTove Obrestad WøienRufsetufsaHanne Kvernmo RyeIngeborg Kristin LotheCecilieEllen E. MartolMarianne  SkagePi_MesonAstrid Terese Bjorland SkjeggerudHilde Merete GjessingAud Merete RambølbrekStig TSynnøve H HoelHarald KIreneleserFindusBjørg Marit TinholtgretemorAvaKnut SimonsenPiippokattaIngeborg GKjerstiIngvild SritaolineLailaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11mgeJarmo Larsen