Viser 1 til 10 av 19 omtaler

Lettlest spennende og troverdig bok.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fin...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Litt langdryg bok, men var spennende nok til at jeg ikke la den bort.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Finurlig og feminin litteratur på sitt ypperste :) Elsker kvinnene, alle plottene, det katolske, det morsomme, det triste, omgivelsene og alle overraskelsene ! Liane Moriarty er en jeg absolutt har sansen for :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dårlig språk, lett underholdning. Fin slutt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Lettlest. Det er det beste jeg kan si om denne. Språket er helt greit, personene temmelig uinteressante og det er ingen grunn til at dette skal vare i 500 sider.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Boken starter med historien til tre forskjellige kvinner. I begynnelsen var det litt vanskelig å holde følge på de tre. Etterhvert flettes historiene sammen, og boken blir umulig å legge fra seg. "Bare et kapittel til"
For min det har boken alt: humor, spenning, drama og den får meg til å tenke. En lettlest bok som fenger.

Etter å ha lest denne er allerede forfatterens neste bok, "det Alice glemte" bestilt!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne fenget meg fra første stund! Livet er fullt av overraskelser.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Historiene er absolutt bra, spennende og fengende. Jeg blir ihvertfall interessert i å vite hva som skjer på neste side, og neste side, og neste side. Men avslutningen er altfor tynn. Nei, ikke alt ender rosenrødt, men det er nesten som om forfatteren har gitt litt opp mot slutten, ikke orket å avslutte på en rettferdig måte, ikke villet gi karakterene noen flere utfordringer.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Åh, ja! Der kom sommerens bok! Jeg har stått på venteliste på denne hos biblioteket og det var det verdt!
Flotte karakterskildringer, gode beskrivelser av hverdag og vaner hos disse, og herlig oppstykket slik at vi følger de forskjellige hovedpersonene på tur. Jeg elsker at vi får oppleve den samme situasjonen fra flere personers ståsted, liksom ønskereprise slik at jeg ser det hele med et annet filter. Jeg trodde hele tiden at jeg skjønte hva som skulle skje og så tok historien en helt annen vending, mens jeg andre ganger var spot on og følte meg smart.. ;-)

Boka starter med en kort, uavhengig historie, herlig! Hele boka avsluttes med en fantastisk epilog og bindes sammen på en utrolig fin måte. Jeg er over meg av begeistring.
Lett og deilig underholdende, akkurat slik jeg liker det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaritaolineAvaHarald KLailaRufsetufsaEvaHilde H HelsethConnieKaramasov11Mads Leonard HolvikmgeHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenSissel ElisabethIngvild SAnniken LDolly DuckEli HagelundDemeterFride LindsethBjørg L.Egil StangelandBeathe SolbergVannflaskeStig TIngunn STatiana WesserlingJulie StensethKirsten LundSigrid NygaardNina SolåsElisabeth SveeTone Maria JonassenKine Selbekk OttersenKatrinGMonica CarlsenEmil ChristiansenPer LundAud Merete Rambøl